BalkansPress

Dobro došli!

Sam kraj godine donosi dosta promena, pogotovo za ove tri horoskopska znaka.

Kao i svaki put kada se godina približava kraju mi sumiramo utiske....Ribe, Bikovi i Strelčevi su prozvani!

Bikovi

Vama se već izvestan period dešavaju turbulentne promene, pogotovo kada je posao u pitanju. Vi niste znak koji ne voli promene i i ne prihvatate ih baš lako. Kraj godine decembar mesec pa sve do februara očekujte da se vaš posao menja, da će biti iznenadnih trzavica, podmetanja i ogovaranja. Kako bi sve te promene "radile za vas" samo je potebno da ostanete pribrani, da ne ulazite u rasprave i da sve što vam se nude (promena posla, drugi sektor itd) ne odbacujete na prvu loptu već da mirne glave sagledate stvari iz svakog ugla i onda podvučete finansijsku crtu. Možda te promene i nisu loše po vas!

 

Strelčevi

Kako su pomračenja u vašem znaku od vas se traži odricanje starih uverenja i prihvatanje novih. Što vama i ne pada teško jer vi ne volite da tapkate u mestu. Svesni ste da svaka promena je dobra i da vas gura napred. Jesu ponekad naporne i jake ali na kraju sve bude kako je negde zapisano. Dakle, optimistično sa šarenim naočarima napred, pogotovo kada je posao u pitanju. Tu očekujte pozitivne promene. 

Ribe

Prozvani ste ali u vašu korist! Jupiter krajem godine ulazi u vaš znak! To je planeta sreće i uspeha. Do polovine naredne godine i opet pred kraj 2022 on će biti u vašem znaku! Iskoristite vaših "5" minuta , uhavtite talas i menjajte sve! Posao, ljubav , poglede na život. Jer vam ovaj Jupiter daje ogromni vetar u leđa samo je potrebno da se opustite , udahnete punim plućima  a zvezde sve rade za vas i u vašu korist! VERUJTE IM!

Scroll to top