BalkansPress

Dobro došli!

Saznajte šta nedeljni horoskop predviđa da vas u narednoj sedmici čeka na poslu, u ljubavi, hoćete li se slagati sa ukućanima.

Za potpuniju astrološku sliku poželjno je pratiti znak u kome vam je Sunce, ali i podznak (ascendent).

 

Ovan (21.3 - 20.4)

Posao Dobijate interesantne poslovne predloge. Sve vam zvuči realno i krajnje povoljno, ali rok u kome morate da donesete odluku je prekratak. To je klasično iskušenje, jer sve što sada otpočnete dugo će stagnirati, a vas tako vuče da se ipak odvažite i prihvatite izazov. Računajte svaki rizik koji ona nosi.

LJubav Dolazite u situaciju da više nemate nijedan diplomatski način kojim bi voljenoj osobi saopštili sve što vam je na srcu. S jedne strane, maštate o slobodi, s druge, ideja o tome vas neopisivo plaši. Čini vam se da razgovorom nećete pronaći rešenje, ali niste u pravu.

Zdravlje Čuvajte pluća.

Bik (21.4 - 21.5)

Posao Pred vama je prilika da se aktivno uključite u važne projekte koji se razvijaju u vašem poslovnom okruženju. Od vas se očekuje da budete kreativni i aktivni u začecima novog vida poslovanja. Iako sve izgleda prilično primamljivo, iz nekog razloga osećate da to nije nešto što vam je neophodno na putu vašeg profesionalnog razvoja.

LJubav Otvoreno udvaranje osobe s kojom ste poslovno povezani može da se završi na neprijatan način. Da biste izbegli stresove koje vam ova nedelja može doneti, neophodno je da na vreme pronađete način kako da se oslobodite viška tenzije.

Zdravlje Alergije.

 

Blizanci (22.5 - 21.6)

Posao Uradili ste sve kako je trebalo i nemate oko čega da se preispitujete. To je vaš stav i bez preteranog tenziranja završavate neke prijateljske odnose. Kada biste bili samokritični uvideli biste da je vaš stav previše idealistički. Ne zavisi sve od vas. Neki problemi kao da će se rešiti sami od sebe kada za to dođe pravi trenutak.

LJubav Povlačite se u sebe. Možda vam neke nesuglasice s voljenom osobom deluju lošije nego što to zaista jesu. Ako biste se, umesto ćutanja, opredelili za otvoren razgovor, shvatili biste da problem nije između vas već da je on posledica trenutno lošeg raspoloženja.

Zdravlje Problemi sa sinusima.

Rak (22.6 - 22.7)

Posao Prevladava neraspoloženje. Bespotrebno razmišljanje o nečemu što nepopravljivo ometa sve ono što vam predstoji u budućnosti. Mogući su kontakti sa osobama koje vam nude nešto što vam nije po volji. Usporili ste se na svim nivoima pa se to odražava i na rezultate rada. Ako se dobro naspavate i sebi date oduška, trenutna bezvoljnost će proći bez posledica.

LJubav Zbunjeni ste jer vas privlači osoba koja je za vaš ukus previše ekscentrična. S druge strane, ukoliko ste već u vezi, ovo su dani kada bi sve što ste strpljivo stvarali, zbog malog nesporazuma, moglo da padne u vodu. Višak energije preti da se pretvori u veliko razočaranje.

Zdravlje Glavobolja.

 

Lav (23.7 - 22.8)

Posao Razmišljate kako da poboljšate efikasnost i na brz način napravite značajan poslovni iskorak. Bez obzira na to što situacija može delovati obećavajuće, ne zanemarujte to da sve što otpočnete preti da se vremenski otegne u nedogled. Ostanite s obe noge na zemlji, naročito ukoliko u svom radu baratate većom svotom novca koja nije vaša.

LJubav Biće vam potrebno mnogo strpljenja kako biste izbegli nesuglasice. Sva je prilika da će se, paralelno s poslom, rasplamsati i emotivni požar. Kako god da se postavite, teško ćete izbeći potrebu voljene osobe da nešto s vama razjasni. Udrite brigu na veselje, to će vam pomoći.

Zdravlje Kontrolišite pritisak.

Devica (23.8 - 22.9)

Posao Atmosfera zavisi uglavnom od finansija. U svetlu toga, pripremite se na stres jer vam predstoji neplanirani trošak. Učinite to na vreme, preispitajte se šta ste to tako veliko isplanirali, jer upravo tamo gde su vam najveća očekivanja, tu vas vreba razočaranje. Osim toga, čuvajte dokumenta, moguće su neprijatnosti vezane za papirologiju.

LJubav Privlači vas neko nov i trenutno pokušavate da usaglasite potrebu da sačuvate ono što imate sa željom da probate ono što vam se čini da nikad niste imali. Ne zalećite se u avanture jer niste spremni za to. Jaka povezanost sa sadašnjim partnerom može da obezvredi svaku novu romansu.

Zdravlje Problemi s nogama.

 

Vaga (23.9 - 22.10)

Posao Do maksimuma ste uključili sve svoje kapacitete jer osećate da je pravi trenutak za to. Tokom ovog perioda moraćete da donesete važnu odluku. Bez obzira na to koliko ste puni energije, elan će splasnuti istog trenutka kada budete završili jedan važan posao. Krajem nedelje stiže iznenađenje koje će vam u potpunosti rasvetliti sve dileme.

LJubav Idealan je trenutak da odvojite nekoliko dana i vreme provedete s voljenom osobom. Otvara se mogućnost lepog putovanja, ali sreću može pokvariti prisustvo ljudi koji vam nisu po volji. Pošto vam je takav predah baš neophodan, razmislite o kompromisu i prihvatite date okolnosti.

Zdravlje Glavobolja.

Škorpija (23.10 - 22.11)

Posao Imate osećaj da tapkate u mestu. Ne insistirajte u diskusijama, ne stvarajte neprijatelje među ljudima od kojih zavisite. Napetost se komplikuje, upadate u sukobe sa saradnicima. Vaša karijera bi mogla poći silaznom putanjom ako se ne potrudite i dodatno ne poradite na smirivanju tenzije koja je zavladala.

LJubav Potpuno vas je obuzelo romantično raspoloženje. Na nekoliko strana, istovremeno, vodite tajne prepiske. Platonska ljubav je maksimum romantike koju, ovih dana, možete postići. S druge strane, to ne treba da vas obeshrabri, jer je period sjajan za druženje i provod.

Zdravlje Problemi sa želucem.

 

Strelac (23.11 - 21.12)

Posao Ovaj period je obeležen stresnim dešavanjima iz kojih ćete izaći kao pobednik, naročito ako je to nešto na čemu dugo radite. Dobar ishod vas puni dodatnim samopouzdanjem pa razmišljate o daljim promenama. Ako se prepustite trenutnom raspoloženju, postoji velika šansa da u duhu euforije povučete poteze koji bi vam, dugoročno, naneli štetu.

LJubav Partnerski odnosi su vam na poslednjem mestu jer vam se nameću problemi koji imaju veze samo sa vama. Postoji nešto što niste rešili onda kada je trebalo i sada vam to dolazi na naplatu. Voljena osoba može pogrešno shvatiti situaciju pa bi bilo korisno da o svemu otvoreno porazgovarate.

Zdravlje Proverite krvni pritisak.

Jarac (22.12 - 20.1)

Posao Naredni period je obeležen vešću da vam stiže dodatni prihod na koji niste računali. To je dovoljan razlog da se naoružate novom motivacijom i prionete na posao još poletnije. Ne zatrpavajte se preko realnih mogućnosti kako vam sve to ne bi preselo. S dobitkom stižu i dodatni radni zadaci pa ćete se na kraju osetiti prevareno.

LJubav Dešavaju vam se situacije koje ste, čini vam se, već prolazili. Bez obzira na to da li se radi o odnosu s voljenom osobom ili ste sami pa se oglašava neko s kim ste nekada bili u vezi, strpljivo sagledajte kakva je poruka takvog iskustva. Ono će vam biti važno za dane koji dolaze.

Zdravlje Čuvajte se virusa.

 

Vodolija (21.1 - 19.2)

Posao Obuzima vas veliko nestrpljenje. Svesni ste svih svojih kapaciteta, vidite načine na koje ćete stići do željenih ciljeva. Imate sve preduslove da poentirate mnogo toga što ste u proteklom periodu radili. Uprkos svemu, stvari i dalje tapkaju u mestu. Nažalost, ako se ovako osećate, budite spremni na to da ćete do prave realizacije morati još da čekate.

LJubav Podrška partnera postaje naporna jer vas on, na neki način, obavezuje na nešto na šta u budućnosti znate da niste spremni. Osećate se ulovljeno pa vas taj nesklad u odnosima uznemirava. Na vama je da odlučite da li ste spremni i po koju cenu da se odreknete sopstvene slobode.

Zdravlje Čuvajte se povreda.

Foto: Free Images Pixabay

Ribe (20.2 - 20.3)

Posao Zastoj u poslu vas izbacuje iz ravnoteže. Intenzivno razmišljate o tome kako i na koji način da prevaziđete situaciju jer se sve to odražava i na vaše finansije. Kao da čekate nekakvu dozvolu, rešenje, moguće je da vas je to blokiralo pa se osećate beskorisno na radnom mestu. Preozbiljno shvatate situaciju, a ona će se razrešiti pre nego što očekujete.

LJubav Zauzeli ste stav od koga ne odstupate ni milimetar. Čekate da druga strana povuče potez kojim bi vaša veza dobila pravo obličje. Iako ste, možda, u pravu, ne bi bilo loše da krenete i vi u susret. Tako biste voljenoj osobi dali do znanja da su vam želje obostrane.

Zdravlje Nesanica.

Scroll to top