BalkansPress

Dobro došli!

Mlad Mesec očekuje nas 11. maja u vrednom i ambicioznom znaku Bika - ova energija nas podstiče da se usredsredimo na svoje ciljeve i budemo praktični u sprovođenju svojih odluka - bez obzira da li je reč o ljubavi ili poslu.

Energija mladog Meseca uvek je povoljna za postavljanje ličnih ciljeva i započinjanje novih poduhvata. Osećate da vas Univerzum podržava, a naročita sreća očekuje vas ako ste u nekom od ova 3 horoskopska znaka:

 

Bik

I Sunce i Mesec udružuju snage u Biku, pa je ovo sjajan trenutak da se fokusirate na svoje najveće želje. Usredsredite se na svoje snovie i ne brinite šta drugi misle. IMaćete neočekivani nalet energije i motivacije, a imate i poboljšane komunikacione veštine. Ne plašite se promena, već hrabro zakoračite iz zone komfora.

Lav

Vrlo ste strastveni i uporni tokom mladog Meseca, a to će se naročito dobro odraziti na vašu karijeru. Imate priliku da napravite nove i uzbudljive poteze na profesionalnom planu. Budite razumni, izoštrite svoja čula i osetite kada je prava prilika da napravite promene. Očekuje vas iznenadna prilika da krenete putem uspeha.

Škorpija

Najveća sreća očekuje vas u ljubavi. Dinamika vašeg odnosa se menja, a iskrnei razgovori i otvoreno pokazivanje emocija pomažu da rešite se nesporazume iz prošlosti i uspostavite bliskost. Slobodne Škorpije napokon će srediti svoje želje i posvetiti se njihovom ostvarenju. na poslu vas očekuju uspešne investicije i nova saznanja.

Scroll to top