BalkansPress

Dobro došli!

Za period od 26.04. do 02.05. 20121.

OVAN

Posao

Ovnovi su prilično borbeni, optimistični, pozitivnog duha. Svu svoju energiju su usmerili u posao i uživaju u aktivnostima, guzvi, dogovorima, sastancima. Prija im radna atmosfera i što se poslovi odvijaju bez ikakvih teškoća. Ovnovi su prilično transparentni, međutim, ono što kriju su tajni poslovni pregovori sa strancima. Ovnovi još uvek ne žele da govore o svojim planovima dok se oni ne konkretizuju. Planovi su megalomanski, glamurozni i Ovnovi su u tajnosti nadaju većem uspehu. Odnos sa kolegama je odličan. Razmišljaju na sličan način, svi su posvećeni obavezama i otvoreni prema međusobnim predlozima. Zajedničke odluke se donose u hodu, u kratkom vremenskom roku.

Ljubav

Kod Ovnova je naglašena oblast tajnih veza. Postoji osoba o kojoj Ovnovi razmišljaju, maštaju, ali joj još uvek ne prilaze direktno. Razlog je status Ovna. To što su zauzeti Ovnovima ne smeta. Problem je što njihov status ne prija simpatiji. Ovnovi imaju tajnu komunikaicju sa simpatijom, ispituju teren, žele da sve znaju o drugoj osobi. Druga osoba nije u potpunosti otvorena prema Ovnu i pokušava da drži na distanci. Ovan nije neko ko se lako obeshrabruju tako da vrlo lako prelazi preko znakova distanciranja i trudi se da komunikacija sa simpatijom bude redovna. Bez obzira što nema jasnih znakova od strane simpatije Ovnovi su sigurni da će drugu stranu osvojiti.

Zdravlje

Ovnovi se osećaju dobro. Imaju utisak da su vitalni, snažni i veruju da neće imati problema na polju zdravlja. Međutim, situacija je nešto drugačije prikazana. Ovnovi treba da pripaze na ishranu. S obzirom da su previše fokusirani na poslovne obaveze neće uvek paziti na ishranu. Može se desiti da u trenucima odmora potegnu čak i za pićem ne bi li se opustili. Kod Ovnova je u toku nepovoljan period kada su disajni organi u pitanju. Skloni su infekcijama i treba definitivno da budu oprezni. Mogući su problemi sa spavanjem. Dve su varijante moguće: da previše spavaju, jer su previše umorni od poslovnih obaveza i druga, da ne mogu da zaspu zato što razmišljaju o poslovnim obavezama.

BIK

Posao

Pred Bikovima je stabilna poslovna nedelja. Posao obavljaju rutinski. Nema čak nagoveštaja bilo kakvih poteškoća. Saradnja sa inostranim saradnicima odlično napreduje i Bikovi su ponosni na sebe zbog uspeha. Očekuje ih razgovor sa nadređenom osobom koja će im uputiti reči hvale za trud i postignute rezultate. Nadređena osoba računa na učešće Bika u novom projektu koji je trenutno u fazi izrade. Bikovima se dopada nova ponuda i svesni su da će dati ogroman doprinos razvoju projekta. Ovo je odlična nedelja za kontakte sa predstavnicima medija. Bikovi ostavljaju utisak snažne osobe koja sve drži pod kontrolom. U slučaju suđenja očekuje ih donošenje presude u njihovu korist.

Ljubav

Bikovi su prezadovoljni odnosom sa bračnim partnerom i u potpunosti fokusirani na njega. Imaju potrebu da budu stalno u njegovoj blizini i da mu delima pokazuju koliko im znači. Bikovi su prilično strastveni, imaju potrebu za dodirom. Partneru prija pažnja Bika. Partnerove emocije su stabilne i izlazi u susret Biku i njegovim potrebama. Situacija kod slobodnih Bikova koji imaju simpatiju i Bikova u vezi nije najbolja. Problemi se vide na polju komunikacije. Deluje da se ili ne razumeju najbolje ili da nisu u potpunosti iskreni jedno prema drugome. Bik ima prilično nerealno, idealizovano viđenje druge osobe a toga nije svestan i previše očekuje od odnosa.

Zdravlje

Zdravlje Bikova je odlično prikazano. Imunitet je jak. Bikovi rade sve što je u njihovoj moći da održe dobro zdravstveno stanje. Njihov odnos prema zdravlju je maksimalno odgovoran. U slučaju da su u prethodnom periodu imali bilo kakve zdravstvene probleme u toku je odličan period za revitalizaciju organizma odnosno stabilizaciju zdravstvenog stanja. Očekuje ih povoljna nedelja, bez većih zdravstvenih problema. Što se tiče očuvanja zdravlja fokus je na zdravoj ishrani. Izbacuju namirnice koje su štetne, svode na minimum upotrebu slatkiša i uvode nove, zdrave namirnice u sistem ishrane. Rezultati su evidentni i Bikovi nastavljaju praktikovanje zdravih navika.

 

BLIZANCI

Posao

Pred Blizancima je odlična radna nedelja. Posao sa inostranim saradnicima se odvija na zadovoljavajući način. Blizanci očekuju da poslovna saradnja potraje duži vremenski period. Postoji mogućnost ili da poslovni saradnici doputuju do Blizanaca ili da Blizanci službeno otputuju u inostranstvo. Ovo je odličan period za regulisanje svih pravnih pitanja. Sve varijante su otvorene: dobijanje presude u korist Blizanaca, postizanje kompromisa, ali i priliv novca preko suda. Blizance očekuju kontakt sa predstavnicima medija tokom koga će odlično proći. Ostaviće utisak ozbiljne, odgovorne, sposobne i pouzdane osobe koja odlično poznaje materiju o kojoj priča.

Ljubav

Oblast ljubavi je zanimljivo prikazana. Pred slobodnim Blizancima je povoljan period za ulazak u vezu. Blizanci u vezi su zadovoljni odnosom i fokusirani na drugu polovinu. U svakom slučaju. Blizancima su emocije žestoko proradile. Jako su ljubomorni i posesivni. Imaju želju da se u potpunosti posvete voljenoj osobi. Insistiraju da što više vremena provedu sa partnerom što druga strana prihvata. Blizanci smatraju da su konačno našli pravu osobu sa kojom imaju potencijal da izgrade dugoročan odnos. Blizanci su toliko zaljubljeni da će početi da razmišljaju o braku. U fazi su kada jako brzo donose odluke. Ukoliko je veza duža Blizanci donose odluku o stupanju u brak.

Zdravlje

Oblast zdravlja je solidno prikazana. Međutim, ne bi bilo loše da Blizanci ipak povedu računa o nekim stvarima. Digestivni sistem je prilično osetljiv. Blizanci su skloni da se opuste i tom prilikom neće voditi računa ni šta jedu ni koliko piju. Za njih bi bilo najbolje da ograniče unos hrane i pića, jer ih u suprotnom očekuje mamurluk, glavobolja i povraćanje. Generalno treba da izbegavaju sredstva zavisnosti. Disajni organi su osetljivi. Moguće je ili dobijanje neke infekcije ili neki simptomi mogu biti izraz alergijske reakcije. Kada su alergije u pitanju Blizanci će reagovatiili na neki miris ili na neku hranu. Ono što je dobro je da organizam Blizanaca ima naglašenu moć regeneracije.

RAK

Posao

Pred Rakovima je odlična radna nedelja. Rakovi su prilično ozbiljni, organizovani, željni afirmacije. Uz to su prilično komunikativni, vredni. Poslove obavljaju jedan za drugim ili rade istovremeno različite stvari. U suštini svu svoju energiju usmeravaju u poslovne obaveze. Ono što je dobro je da su optimistični i da uživaju u poslu. Ovo je povoljna nedelja za poslovne razgovore i kraća poslovna putovanja. Prilikom poslovne komunikacije potrebno je da budu precizni da ne bi došlo do nekih zabuna ili da misle da se neke stvari podrazumevaju, a da ih kasnije druga strana smatra nedefinisanim. Rakovi imaju odlično saradnju i sa kolegama i sa nadređenom osobom.

Ljubav

Oblast ljubavi je odlično prikazana. Rakovi su zaljubljeni, a njihove emocije su snažne. Rakovi su raspoloženi da što više vremena provode sa voljenom osobom. Odnos deluje stabilno i perspektivno. Ono što može da pokvari odnos je njihova ljubomora. Rakovi imaju želju da kontrolišu partnera, da u svakom momentu znaju gde je i sa kim. Na početku nedelje partner će biti sklon popuštanju i izlaziće im u susret. Međutim, kako nedelja promiće, tako će partner da promeni svoj stav prema Raku. Dosadiće mu kontrola, imaće utisak da ga partner drži na lancu. Kod partnera će doći neumitno do reakcije: poželeće slobodu, da se viđa sa drugim ljudima i ne obaveštava Raka gde je i sa kim.

Zdravlje

Zdravlje generalno nije loše, ali na neke stvari Rakovi ipak treba da obrate pažnju. Potencijalni problemi koji su bili prisutni prošle nedelje i dalje su aktuelni. Znači, mogući su problemi vezani za disajne organe. Rakovi su skloni alergijama. Takođe, mogući su problemi sa hormonima. Probavni sistem je osetljiv. Rakovi moraju da povedu računa o ishrani i unosu pića. Zbog mnoštva obaveza na poslu, pokušaće da se opuste uz jelo i hranu, ali preteraće u tome. Rakovi su skloni sredstvima zavisnosti i ovo je period kada je neophodno da se uzdrže od konzumiranja istih. Generalno su skloni da štetne i nepotrebne materije unose u organizam što ih može koštati zdravlja.

 

LAV

Posao

Pred Lavovima je raznolika radna nedelja. Ova nedelja je povoljna za poslovna putovanja i pregovore. Lavovi ostavljaju utisak prilično odgovorne osobe koja stoji iza svojih reči. Zrače autoritetom, a njihovo znanje i iskustvo je evidentno. Bez ikakvih problema obezbeđuju dugoročni poslovni sporazum. Odnos sa nadređenom osobom je odličan. Nadređena osoba poziva Lava na razgovor. Lavu će biti upućeni komplimenti koje će on zbog lažne skromnosti pokušati da umanji, a u suštini će biti presrećan što je njegov uspeh primećen. Nadređena osoba obaveštava Lava da računa na njega na novom projektu. Problemi na poslu su vezani prvenstveno za pravnu oblast.

Ljubav

Lavove očekuju problemi na polju komunikacije bilo da su slobodni ili zauzeti. Ukoliko su slobodni očekuje ih komunikacija sa osobom koja nije u potpunosti iskrena prema njima. Druga mogućnost je da Lavovi nisu dobro procenili drugu osobu i da su njihova razmišljanja i očekivanja nisu realna. Druga osoba je prikazana kao tajnovita tako da definitivno postoje stvari koje krije od Lava. Ukoliko su u vezi situacija je slična u smislu da partnerka krije neke stvari od Lava. Lav u braku je blaženo nesvestan problema. Partnerka je nezadovoljna, ali svesno zadržava svoje mišljenje za sebe, jer nije raspoložena za konfrontaciju. Uprkos svemu, ona i dalje gaji stabilne emocije prema Lavu.

Zdravlje

Zdravlje Lavova je generalno solidno. Lavovi imaju prilično odgovoran stav prema svom zdravlju i gledaju da ga održe i unaprede. Vode računa o zdravoj ishrani, slobodno vreme provode odmarajući se kod kuće. Međutim, tokom ove nedelje moguće je iznenadno pojavljivanje zdravstvenih problema. Na udaru će biti kosti, koža i zubi. Sem toga, digestivni sistem je osetljiv, naročito jetra i žuč. Kod muškaraca mogući su problemi sa urogenitalnim traktom. Svi problemi koji se pojave u ovom periodu mogu biti ili neki stari problemi koji se ponavljaju ili imaju potencijal da se ponove u budućnosti. Lavovi u psihološkom smislu neće uspeti da se suoče sa problemima na pravi način.

DEVICA

Posao

Pred Devicama je teška i nezadovoljavajuća nedelja. Problemi su vezani za odnos sa kolegama. Neslaganje je prisutno u toj meri da će komunikacija biti smanjena na neophodni minimum. Atmosfera na poslu je prilično hladna pa čak i neprijatna za rad. Deluje da svako radi za sebe, a ne da je u pitanju isti poslovni tim. Odlična je nedelja za završetak saradnje. Problem je što do toga dolazi usled nezadovoljstva saradnjom sa drugom osobom. Problemi traju duži vremenski period i Devicama postaje jasno da situacija ne može da se promeni. Tokom ove nedelje Device očekuju teškoće na poslovnom planu koje neće uspeti da reše. Biće potrebno da ulože dodatni trud i vreme da bi rešili probleme.

Ljubav

Oblast ljubavi je problematično prikazana. Problemi su prvenstveno vezani za komunikaciju. Device nisu realne, sklone su preuveličavanju stvari, menjanju činjenica. To će raditi partneru u cilju ostavljanja pozitivnog utisaka ili izbegavanju sukoba. U svakom slučaju neće imati grizu savesti zbog toga, jer smatraju da neki put sitne laži mogu da pomogne da se veći problemi zaobiđu. Devicin partner imaće sličan stav. Ne samo da neće primetiti ili komentarisati Devicimo ponašanje nego će sam biti sklon istom rezonovanju. Oboje su prilično prilagodljivi, odgovara im mirna veza i u cilju održanja harmonije spremni su da pređu preko nekih sitnica.

Zdravlje

Zdravlje Devica nije najbolje prikazano. Problemi su vezani za pritisak, cirkulaciju, nerve, ali i kosti, kožu i zube. Problemi imaju potencijal da iznenada nastanu, ali da traju duži vremenski period. Problemi mogu biti ili hroničnog tipa ili imaju potencijal da se ponavljaju. Kod Devica je moguć problem sa disajnim organima, kao i digestivnim sistemom. Problemi mogu biti vezani i za hormone. Generalno im imunitet nije najbolji tako da potencijalni problemi mogu da budu vezani za različite delove dela. Ono što je jako bitno je da Device reaguju odmah, nakon prve pojave simptoma. Ne smeju nikako na svoju ruku da se leče odnosno samoinicijativno koriste lekove.

 

VAGA

Posao

Vage su prilično tajnovite. U fazi su pravljenja tajnih poslovnih planova, vođenja tajne poslovne komunikacije, a i rezultate rada drže u tajnosti. Vage zanima ulazak u vode privatnog biznisa ili novi posao. U svakom slučaju se pripremaju za poslovne promene i novi početak. Kada je tekući posao u pitanju koncentracija im nije jača strana. Sklone su ili da ne razumeju adekvatno poslovne saradnike ili da pričaju priče koje nisu najjasnije. Ukoliko je potrebno da potpišu bilo kakav dokumenat treba da provere da li je sve jasno i precizno napisano. Ukoliko njihov posao ima veze sa bilo kakvim oblikom kreativnosti ili umetnosti Vage će biti maksimalno inspirisane.

Ljubav

Vagama je ljubav jako bitna. Njihove emocije su intenzivne, stabilne i imaju potrebu za blizinom partnera, dodirom, posvećenošću. Partner ima slične potrebe pa će Vage biti maskimalno posvećene voljenoj osobi. Problemi su prisutni kod Vaga koje su u vremenski dugoj vezi. Vagama je dosadio njihov status i imaju želju da se neke stvari konačno definišu. Smatraju da postoje dva puta: da dodje do raskida ili da veza konačno preraste u bračnu vezu. Vage smatraju da su dugo sa partnerom, da se dobro poznaju, da je vreme da veza pređe na viši nivo. Vage razmišljaju o potomstvu. Smatraju da su zrele za taj korak i žele da se partner otvoreno izjasni o toj mogućnosti.

Zdravlje

Oblast zdravlja nije najbolje prikazana. Moguć je širi dijapazon problema. Vage su sklone problemima sa hormonima. Mogu imati problema sa spavanjem ili u formi nesanice ili u formi potrebe za previše sna. Malo su opuštenije, pa su sklone da preteraju sa hranom i pićem. Taj nedostatak kontrole se odnosi i na upotrebu sredstava zavisnosti i lekova. Vage kao da neće biti u potpunosti svesne potencijalnih posledica svojih dela. Stomak im je jako osetljiv. On može da reaguje upravo zbog nepravilnog unosa hrane i pića. Oblast dijagnoze nije najbolje prikazana pa u slučaju odlaska kod lekara dijagnoza ili neće biti odmah postavljena ili čak može biti pogrešna.

ŠKORPIJA

Posao

Škorpije očekuje nedelja povećanog obima posla. Dobro je što su pune pozitivne energije, optimistične i imaju potencijal da odrade sve što treba. Škorpije su prilično komunikativne i ubedljive. U slučaju da ih zanima uzimanje kredita, pozajmice ili nalaženje sponzora tokom ove nedelje su sposobone da izmame novac od koga god požele. Očekuje ih razgovor sa nadređenom osobom. Kako su na istoj liniji komunikacija će biti uspešna, biće napravljeni novi poslovni planovi i obe osobe će očekivati da se planovi ostvare. Ovo je odlična nedelja i za komunikaciju sa strancima. U slučaju potrebe za kraćim poslovnim putem do njega može doći početkom nedelje.

Ljubav

Oblast ljubavi je odlično prikazana kod Škorpija u braku. Njihove emocije su postojane, partnerka im je u potpunosti posvećena i emotivna sfera je stabilan izvor pozitivne energije. Škorpije u potpunosti podržavaju voljenu osobu, kao i ona njih. Problemi se vide kod Škorpija koje nisu u zvaničnoj vezi. Tu je situacija prilično mutna. Škorpijama su emocije proradile i one su im pomutile razum. Škorpije, koji su inače jako dobri procenitelji ljudskog karaktera, su u situaciji kada svoje znanje ne umeju da primene. Druga strana je topla, strastvena, pričljiva, ali nije u potpunosti iskrena. Zaljubljene i zainteresovane Škorpije vide samo ono što im odgovara, što je na površini.

Zdravlje

Zdravlje generalno nije loše prikazano, ali postoje problemi kojima su Škorpije skloni tokom ovog perioda. Problemi su vezani za oblast bubrega i za urogenitalni trakt kod muškaraca. Škorpije imaju klasičan problem u smislu da ne koriste mišiće i da su oni atrofirali. Ovo je odlična nedelja za menjanje navika. Škorpije ne samo da shvataju da je rekreacija korisna i potrebna nego se konačno pokreću po tom pitanju. Uvode redovno fizičko vežbanje i osećaju se dobro zbog toga. Naravno da ne žele da priznaju muke, da su umorni i da nemaju kondiciju, ali im prija da se hvale kako treniraju i kako su jaki. U slučaju da ih zanima dijeta ovo je odlična nedelja za početak iste.

 

STRELAC

Posao

Pred Strelcima je povoljna poslovna nedelja. Očekuje ih poslovni dobitak kojim će biti zadovoljni. Što se tiče posla saradnja sa inostranim saradnicima odlično napreduje. Strelci veruju da će ona trajati duži vremenski period i da je izgrađena odlična osnova za dalji rad: prisutno je međusobno poverenje, ciljevi su jasni i zajednički i obe strane imaju konkretnu korist od međusobne saradnje. Nepovoljan je period za poslovna putovanja na domaćem terenu. Ukoliko imaju takve planove jako su slabe šanse da se realizuju. Može doći do iznenadnog odlaganja ili čak otkazivanja puta. Razlog leži u nespremnosti potencijalnog poslovnog saradnika za finansijka ulaganja u zajednički projekat.

Ljubav

Ovo je odličan period za ljubav. Nema Strelca koji nije zaljubljen, zauzet ili u fazi započinjanja veze. Strelac se oseća prilično samouvereno. Inicijativa mu je jača strana. Njegove emocije su naglašene, duh optimističan, a telo željno čulnih doživljaja. Strelci su otvoreni prema ljubavi i strasti i u potpunosti im se prepuštaju. Njihov optimizam je zarazan. Oni su energetska bomba i njihovo ponašanje, pozitivna energija koja izbija iz njih prija drugoj strani. Strelci su u fazi kada osećaju da sve mogu. Partner je zanesen i sličnog emotivnog stanja. Smatra da je naišao na idealnu osobu i ne može da nađe ni jednu manu Strelcu. Strelci maksimalno uživaju.

Zdravlje

Zdravlje je generalno stabilno. Strelci se osećaju dobro. U slučaju da su nedavno bili bolesni ovo je povoljan period za revitalizaciju i poboljšanje zdravstvenog stanja. Jedini mogući problemi su hroničnog tipa. Kosti su osetljive, zatim koža i zubi. Mogući su bolovi u leđima ili problemi sa okoštavanjem. Sem toga, mogući su problemi sa cirkulacijom, pritiskom i nervima. U pitanju su problemi koji mogu iznenada da nastanu i da se ponavljaju. Za Strelce je jako bitno da izbegavaju hladnoću jer može negativno da utiče na njihovo zdravlje. Kod Strelaca je oblast saobraćaja loše prikazana i ukazuje na probleme prilikom povratka, a oni su povezani sa lošom koncentracijom ili vremenskim uslovima.

JARAC

Posao

Pred Jarčevima je zanimljiva poslovna nedelja. Očekuje ih tajni poslovni razgovor i dobijanje nove poslovne ponude. Neće biti sigurni da li treba da je prihvate pa će sebi dati još malo vremena da razmisle o ponudi. Ovo je odlična nedelja za rešavanje pravnih pitanja. Neke stvari će uspeti uspešno da sakriju, a neke planove druga strana neće moći ni da pretpostavi. U svakom slučaju, iskusni su igrači i svesni su da ne treba uvek da budu transparentni. Ukoliko ih zanima da pozajme novac ili ga dobiju preko sponzora to im neće biti nikakav problem. Jarčevi su mudri, mnogo toga znaju i jako su dobri kao pozadinski igrači. Sve poslove će čvrsto držati u svojim rukama.

Ljubav

Jarčevi su zaljubljeni i uživaju u ljubavi. Emocije prema partnerki su stabilne, postojane, a ljubav je uzvraćena. Jarčevi su prilično strastveni i gledaju da što više vremena provedu sa partnerkom. Kod Jaraca u braku situacija je nešto drugačija, komplikovanija. Kod njih je aktivna oblast tajnih veza, tako da su fokusirani na tajnu partnerku. Imaju potrebu za stalnom komunikacijom, izjavama ljubavi, tajnim sastancima. Jarčevi imaju utisak da su ponovo mladi, da im je tajna partnerka pomogla da se ponovo osećaju puni energije, da im je vratila veru u život. Jarac je u fazi kada veruje da će tajna veza večno da traje. Tajna partnerka ima slična očekivanja.

Zdravlje

Kada je zdravlje u pitanju mogući su određeni problemi. Oni su vezani za disajne organe, probavni sistem, hormone, cirkulaciju i pritisak. Jarčevi se osećaju zdravo, jako i ne može se reći da previše vode računa o zdravlju. Imaju utisak da se dobro zdravlje podrazumeva i da ne treba da rade išta po tom pitanju. To nije tačno i ako ne povedu računa o prevenciji mogu očekivati zdravstvene probleme. Oblast saobraćaja je jako loše prikazana i ukazuje na mogućnost problema. Jarčevi treba da izbegnu vožnju u slučaju da su pospani, umorni ili pod dejstvom alkohola. Do problema može da dođe i ako su loši vremenski uslovi prisutni, na primer, kiša, susnežica, poledica i slično.

 

VODOLIJA

Posao
Na početku nedelje Vodolije će se dobro osećati i biti puni pozitivne energije i radnog elana. Odličan je period za komunikaciju, dogovore, kraća putovanja. Razmišljaće o parama i čekati priliv novca. Međutim, sredinom nedelje situacija se menja. Iskrsavaju problemi koje Vodolije neće uspeti da reše. U prvom momentu biće prilično optimistični i verovati da je u pitanju nešto što će u hodu da reše i što ne iziskuje puno truda i vremena. Nažalost, ispostavićete da je u pitanju problem kome je potrebno posvetiti više truda i koji neće lako biti rešen. Vodolije će biti zabrinute, jer će problem usporiti proces rada. Imaće utisak da štagod uradili neće biti uspešni u rešavanju problema.

Ljubav

Oblast ljubavi je specifično prikazana. Vodolijama su emocije proradile, zaljubljeni su i uvereni da su našli konačno pravu ljubav. Vodolije su strastvene, samouverene, razmišljaju o zajedničkoj budućnosti sa voljenom osobom. Imaju utisak da je voljena osoba idealna, da je takva i veza i da ih čeka perspektivan i dugotrajan odnos. Problem je što su Vodolije idealizovale drugu polovinu. Ne vide jasno, ne misle razumno. Što su očekivanja nerealnija to je kasnije i razočaranje veće. Partnerka jeste zainteresovana, ali se ne može reći da su njene emocije postojane. Veza nije stabilna i čvrsta u onoj meri kako to Vodolija misli. Za sada Vodoliji je lepo i ona uživa u vezi.

Zdravlje

Oblast zdravlja nije najbolje prikazana. Glavni problem je što je imunitet u padu pa će različiti organi biti osetljivi i mogu dovesti do intervencije lekara. Vodolije treba da povedu računa o ishrani. Bilo kakva preterivanja treba da izbegavaju kad su hrana i piće u pitanju. Naravno, sve oblike zavisnosti treba da zaobiđu. Disajni organi su osetljivi. Mogući su problemi sa hormonima, alergijama i nesanicom. Za Vodolije je od krucijalnog značaja da povedu računa o zdravlju, prevenciji i da izbegnu bilo kakvo ponašanje koje može da im ugrozi zdravlje. U slučaju zdravstvenih problema, Vodolije neće pokazati psihičku stabilnost. Jako će se uplašiti i bez ikakvog osnova očekivati najgore.

RIBE

Posao

Ribe imaju optimističan odnos prema poslu i obavezama. Imaju utisak da sve mogu i da nema obaveze koje ne mogu da savladaju. Jako su samouverene, energične i željne dokazivanja. Odnos sa kolegama je odličan. Raspoložene su za saradnju i imaju osećaj da su deo pobedničkog tima. Malo su se zanele što se tiče toga kako gledaju na sebe. Poslovni uspeh im je udario u glavu i uticao na samopouzdanje tako da je ono odletelo u orbitu. Jedina stvar na koju Ribe treba da obrate pažnju je komunikacija. Neke stvari će odraditi u brzini, pa im koncentracija neće biti jaka. Mogući su neki nesporazumi, propusti, ali su u pitanju sitne stvari koje mogu da se lako isprave.

Ljubav

Kada je ljubav u pitanju Ribe su u svom svetu i uživaju u njemu. Imaju krajnje subjektivan, nerealan i idealizovan odnos prema partneru. Emocije su im žestoko proradile, čak i strast. U vlasti su ljubavi. Imaju utisak da ih ona jedino pokreće i čini da se osećaju živima. Imaju potrebu za učestalom komunikacijom i susretima sa voljenom osobom. Ono što je problem je što Ribe nisu u potpunosti svesne situacije. Partner jeste zainteresovan, ali njegove emocije nisu u potpunosti stabilne. Naravno da mu prija pažnja Ribe, ali kod njega postoji doza pragmatičnosti. Partnera zanima i materijalna sfera odnosa pa od Ribe očekuje konkretnu materijalnu pomoć, a ne samo razmenu emocija.

Zdravlje

Ribe imaju subjektivan utisak da su zdrave, snažne i da ništa ne može da im se desi. Međutim, oblast zdravlja nije najbolje prikazana i ukazuje da je zdravlje Riba prilično krhko i da mogu da imaju probleme. Dijapazon mogućih problema je malo širi. Mogući su problemi sa sredstvima zavisnosti. Za Ribe je jako bitno da ne preteraju sa unosom alkohola i upotrebom cigareta. Ukoliko to ne urade očekuju ih problemi u vidu povraćanja. Digestivni sistem je osetljiv i reagovaće na Ribin nezdrav odnos prema organizmu odnosno na unos štetnih materija. Mogući su problemi sa disajnim organima, hormonima i spavanjem. Za Ribe je jako bitno da dovoljno odmaraju.

Scroll to top