BalkansPress

Dobro došli!

Nove scene porasta broja migranata sa Haitija u Del Riju (Teksas) prikazuju haotične scene dok broj migranata raste iznad 11.000, a Služba pogranične kontrole doprema više agenata u to područje usred izveštaja da bi ih moglo biti na desetine hiljada.

Read more...

Obim izvoza ruskih proizvoda u junu ove godine dostigao je rekordnu sumu od 43,885 milijardi dolara, što predstavlja maksimum od 2014. godine, navodi se u dokumentu Ruske Centralne banke.

Read more...

Delta soj u Italiji dominira sa 95 odsto zaraženih, a stigao je i novi Lambda soj i iako se brojke smatraju još sporadičnim, počinje da zabrinjava, jer je već zabeležen u pet regiona sa do sada identifikovanih 13 slučajeva, zarazniji i otporniji na antitela.

Read more...

Prema podacima izraelskog Ministarstva zdravlja, 14 osoba koje su primile i treću dozu vakcine protiv kovida 19 testirane su pozitivno na korona virus, javio je Kanal 12.

Read more...

Ruske podmornice koje su naoružane hipersoničnim raketama predstavljaju ozbiljnu pretnju za istočnoevropske NATO saveznike u regionu Crnog mora, piše američki časopis „Nešenal interest“.

Read more...

Uprkos tome što je ogromna većina odrasle populacije Islanda vakcinisana, glavni epidemiolog Torolfur Gudnason izjavio je da ne može isključiti da bi nedavno ponovo uvedena ograničenja zbog kovida 19 mogla trajati i do 15 godina.

Read more...

Vartan Kočjan iz Adlera, na području Sočija, ubio je dvojicu izvršitelja nakon što su došli da isele njegovu porodicu.

Read more...
Scroll to top