BalkansPress

Dobro došli!

Na prvom sastanku "starih rivala" potpredsednice Vlade Srbije i ministarke rudarstva i energetike Zorane Mihajlović i direktora "Srbijagasa" Dušana Bajatovića odmah su izbili na površinu stari sukobi i sve je okončano tako što je direktor "Srbijagasa" - udaljen sa sastanka!

Ministarka je naime sazvala sastanak sa direktorima javnih preduzeća iz svog resora među kojima je bio i Bajatović.

Kako saznajemo, Mihajlovićeva  je na početku pitala Bajatovića gde su mu saradnici, s obzirom na jasnu isntrukciju da direktori na prvi, važan sastanak dođu sa najbližim saradnicima kako bi se upoznali i utvrdili principe rada sa novom ministarkom.

 

Bajatović se pravdao time da su „ili na putu ili su bolesni ili imaju druge obaveze“.

- Šta oni mogu da znaju što ja ne znam? Ja sam tu. Osećam se kao da sam u ministarstvu vojnom - rekao je on.

Zorana Mihajlović i Dušan Bajatović

*Foto: Alo.rs/ Vladimir Marković

Ministarka je odgovorila da ne vidi u čemu je problem šta je to tako strašno tražila. 

- Na prvi važan sastanak u resoru zove vas potpredsednica Vlade i poštovanje prema ovoj Vladi iskazujete na način što dođete sa saradnikom kako je i zatraženo. A saradnika imate Bogu hvala dovoljno. Ovo je nepoštovanje, ne prema meni nego prema Vladi Srbije. Molim Vas napustite sastanak, ne možete da prisustvujete - rekla je Mihajlovićeva.
Nakon što je Bajatović odbio da napusti sastanak, na molbu potpredsednice Vlade, navodno,  služba obezbeđenja ga je udaljila sa sastanka.

Bajatović nije zeleo da komentarise incident.

Scroll to top