BalkansPress

Dobro došli!

Premijerka Srbije Ana Brnabić ocenila je da će "uvođenje sankcija" EU Srbiji u energetici, po "eksplicitnom zahtevu i ultimatumu" Hrvatske, direktno naneti štetu vrednu stotina miliona evra Srbiji i njenim građanima.

Read more...

Evropski parlament (EP) zatražiće od Evropske unije (EU) da obustavi pristupne pregovore sa Srbijom dok Srbija ne uvede sankcije Rusiji, prenose mediji.

Read more...

* U Povelji se naglašava da je SRPSKO-RUSKO BRATSTVO prioritet naše nezavisne spoljne politike, odbrane, ekonomije i kulture, od koga ne može biti odstupanja

Read more...

Ministarstvo unutrašnjih poslova zabranilo je održavanje Parade ponosa, šetnje u okviru „Evroprajd” 2022, koja je planirano da bude zakazana za subotu, 17. septembra u Beogradu, kao i porodične šetnje u organizaciji „antiglobalista”.

Read more...

Portparol Ministarstva spoljnih poslova Marija Zaharova je ironično komentarisala izjavu nemačkog kancelara Olafa Šolca da Srbija treba da prizna samoproglašeno Kosovo.

Read more...

Artan Behrami, savetnik bivšeg predsednika tzv. Kosova Hašima Tačija, kaže da je Kurti odustao od zahteva za međusobno priznanje.

Read more...

Kada je objavljeno da je glumica M.B. privedena prošle nedelje, jer su policajci kod nje pronašli tabetu bromazepama, leka za smirenje, mnogi su bili iznenađeni ovom vešću. Međutim, kako je potvrdio Nikola Pantelić, zamenik javnog tužioca u Trećem osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu, ovakvo postupanje policije je potpuno uobičajeno i u skladu sa zakonom.

Read more...
Scroll to top