BalkansPress

Dobro došli!

Hit konferencija osmostrukog šampiona Australije.

Novak Đoković je bio izuetno raspoložen na konferenciji za medije posle osvajanje svoje rekordne 8. titule na Australijan openu. nakon što je u pet setova savladao Dominika Tima.

PROČITAJTE: NOVAK JE APSOLUTNI VLADAR MELBURNA: Đoković pobedio Tima, osvojio 8. trofej na AO i vratio se na 1. mesto ATP liste

Nole je najpre dobio čestitke organizatora i pr službe, a zatim je, čim je seo za konferencijski sto, dobio pitanje čuvenog italijanskog novinara, koji se već isticao na Novakovim konferencijama ove godine u ranijim fazama turnira.

Ubaldo Skangata bio je prvi novinar čije je pitanje Novak želeo da čuje i on i Italijan su napravili mali šou na početku konferencije.

 

Pogledajte kako je to izgledalo:

- Znam šta on želi da kaže, ali znam i šta vi želite da kažete, želim da čujem njega prvo - rekao je Novak, a onda je reč uzeo Ubaldo Skangata.

- U 12 meseci osvojili ste tri Grend slem trofeja, 8. Australijan open, prvi put ste osvojili Grend slem nakon što ste gubili sa 2:1 u finalu, kako možete da unapredite svoju statistiku? Morate vi da kažete to, ne ja - rekao je italijanski novinar.

- Ne vi, molim vas, molim vas - insistirao je Novak.

- Not too bad (nije toliko loše) - izgovorio je svoju čuvenu rečenicu Skangata, posle čega su svi u press sali prasnuli u smeh, uključujući i samog Novaka.

(BalkansPress / Izvor: Telegraf.rs)

Scroll to top