Novak Đoković i Australijan open su dva termina koja se, već više od deset godina, vrlo često vezuju za radosne teniske momente. A ove sezone, na prvom grend slemu, desila se i prilično neobična situacija u kojoj se našao naš i najbolji teniser sveta.

PROČITAJTE: POGLEDAJTE VIDEO Gimnastičarka čiji je nastup dobio maksimalnih 10 i oduševio ceo svet!

Kada je Đoković dolazio na konferenciju za štampu, iz sale je izlazio Aleksander Zverev, Nemac ruskog porekla s kojim se Nole srdačno pozdravio. A dok je pomenuta mlada nada "belog sporta" napuštala tu prostoriju, krenuli su masovno da izlaze i nemački novinari.

 

Đokoviću je prvo bilo čudno što baš svi odlaze, iako je pred njih došao šestostruki prvak Australijan opena, a ujedno i aktuelni lider ATP liste, pa je prvo malo gledao šta se dešava, da bi potom Nemcima dobacio:

"Imam i ja nešto da kažem!", iznenadio ih je Nole dok su izlazili.

Neki od njih su se okrenuli. Možda se čak i zamislili nad tim šta su upravo bili uradili. Ali, Đoković ih nije zadržavao:

"Šalim se. Sve je okej", dodao je Nole i dovršio svoje obraćanje nemačkim novinarima i ostatku "sedme sile" na sledeći način:

"Izgleda da moram da uzmem nemačko državljanstvo, pretpostavljam... Mislim, da bih imao veću publiku ovde", uz osmeh je rekao Nole.

Potom je video da neki njemu poznati novinari ulaze u salu, pa je, nasmejan, njima pojasnio šta se desilo: "Nemački mediji imaju nula interesovanja za mene. Ali, to je okej".

Pred vama je video snimak na kome možete da vidite kako je ta scena u Melburnu izgledala.

Scroll to top