BalkansPress

Dobro došli!

Miloš Radisavljević Kimi nekada je bio vođa Partizanove navijačke grupe "Alkatraz". Neko vreme ga nije bilo na tribini, a sada se vratio.

Radisavljević je posle dugo vremena viđen prošle nedelje i to u "Pioniru" u duelu ABA lige između košarkaša Partizana i Zadra. On je bio na delu tribine na kojoj su bili smešteni "opozicionari".

 

Miloš Radisavljević je o svemu i svačemu opširno pričao u u emisiji "Intervju" na kanalu "Balkan info".

"Loše je što su mediji preneli moj povratak ispred rezultata Partizana", rekao je Radisavljević na početku priče.

*Foto: Vlada Šporčić

"Jeste bilo vređanja, ali nije bilo dugo. Istakao bih da je cela hala pevala sa nama i da smo vodili Partizan do pobede, ali morali smo da kažemo istinu".

Tvrdi da Jug kontrolišu ljudi koji nemaju veze sa navijačima.

"Sada se i gradovi dele, jedni su sa nama, drugi su sa njima. Ja samo kažem našoj braći Grobarima da ne slušaju više laži. Mi nećemo rat, nećemo da se krvimo sa braćom Grobarima. Nadamo se da ćemo uskoro biti na istoj strani. Nama su problem pet, šest, sedam ljudi".

 

Kimi kaže da je bio na 156. "večitom derbiju", ali ne na Jugu, gde je bilo incidenata, već na Zapadu.

Tvrdi da ne zna ko su uhapšeni Hrvati.

"Pojma nemam... Sve to nema nikakve veze sa borbom za prevlast. To je posledica besa skupljan godinama zbog nenavijačkih stvari koje se dešavaju na tribini".

Govoreći o dešavanjima na južnoj tribini, rekao je:

"Bio je period kada je tribina išla uzlatnom putanjom i kada je merilo bilo ljubav prema klubu. Onda dolazi do nove podele".

Osvrnuo se i na skidanje trake tadašnjem kapitenu fudbalera Partizana Marku Šćepoviću pre četiri godine.

"Ništa posebno, to je jedna od stvari koje ne bih nikad ponovio. Srce me povelo, loše je igrao neko vreme i ja sam impulsivno reagovao. Nije to bilo toliko strašno kao što su mediji spinovali. Samo sam mu rekao: Jel znaš da ne zaslužuješ da nosiš traku kapitena? On je rekao 'Znam' i to je to".

On tvrdi da francuski navijač Bris Taton nije ubijen.

"Nije ubijen, život je izgubio nesrećnim slučajem. To je jedna od stvari zbog koje je došlo zbog svega što nam se dešava. Svi svedoci kažu da je sam skočio i da ga niko nije bacio", rekao je Radisavljević.

Ceo intervju pogledajte ovde:

(BalkansPress / Kurir.rs)

Scroll to top