BalkansPress

Dobro došli!

Navijači Partizana ponovo su podeljeni. Posle haosa na 156. večitom derbiju, u dvorani "Aleksandar Nikolić" na meču sa Zadrom svaka frakcija je zauzela po jednu tribinu.

Navijači Partizana došli su u velikom broju u Pionir na utakmicu protiv Zadra. Besplatan ulaz privukao je veliki broj navijača, ali je bio i prilika za nastavak sukoba sa derbija između dve frakcije Grobara.

 

Naime, od 156. Večitog derbija nije bilo prilike da se dve sukobljene grupe navijača Partizana sretnu na utakmicama, pa im je za to poslužio meč ABA lige protiv Zadra.

Na jednoj strani bili su Grobari koji i dalje drže ''šipku'', a na kojoj su Alkatrazi i takozvani ''Janjičari'', a sa druge strane je grupa nekoliko grupa koje su pokušale da zauzmu tribinu na derbiju, među kojima su Vandal Bojs i Jang Bojs, a predvodi ih bivši vođa Miloš Radisavljević Kimi!

Oni su bili smešteni na delu tribine gde su obično navijači Zvezde (B tribina), a pevali su pesme protiv druge strane, vređajući ih da su ''Cigani'', a skandiralo se i ime Demira Jukića, ubijenog navijača koji je pripadao grupi Vandal Bojs.

Sada je i definitivno jasno da je počeo novi rat među Grobarima i nova bitka za preuzimanje tribine.

(BalkansPress / Telegraf.rs)

Scroll to top