BalkansPress

Dobro došli!

Moždani udar, nezvanično saznajemo, koji je za volanom “pežoa 307” doživeo Nemanja Aćimović (20) iz Osečine, uzrok je teške saobraćajne nesreće 28. decembra u selu Draginju, na putu Šabac–Valjevo, u kojoj su na mestu poginuli i njegova devojka Irena Maksimović (20) i Ognjen Pejić (21), oboje iz Valjeva.

Obdukcija je, naime, pokazala da je Nemanja neposredno pred stravičan sudar automobila sa kamionom koji je dolazio iz suprotnog pravca već bio mrtav.

PROČITAJTE: “Bio je pijan, obezbeđenje ga je SMIRIVALO”: Evo šta je Matej radio pre NESTANKA – navijači ga mrko gledali

 

Nesreća u kojoj je stradalo troje mladih dogodila se na pravoj deonici magistralnog puta, a “pežo” koji se kretao ka Valjevu je bez preticanja i tragova kočenja iznenada prešao na suprotnu traku i udario u prednji levi deo kamiona, koji je dolazio u susret.

Nezvanično saznajemo da je vozač teretnjaka uočio da je mladić digao ruke sa volana “pežoa” prema svojoj glavi i da je onda došlo do skretanja u suprotnu traku i sudara.

*Automobil posle udesa sleteo u kanal pored puta

Nemanja je u Novom Sadu studirao Tehnički, a njegova devojka Irena Pravni fakultet. Bio je sportista, trenirao je i igrao košarku u rodnoj Osečini. Ognjen Pejić bio je perspektivni igrač i najbolji strelac Rukometnog kluba “Metalac” u Valjevu. Godinu dana ranije njegov otac poginuo je dok se kretao prugom Beograd—Bar, kada je na njega naleteo voz.

 

Scroll to top