BalkansPress

Dobro došli!

Jutjuberka Kristina Kika Đukić izvršila je sinoć samoubistvo u iznajmljenom stanu u centru Beograda na Obilićevom vencu.

Telo je pronađeno oko 23.40 i nema tragova nasilne smrti. Po nalogu tužioca telo je preneto na obdukciju gde će biti utvrđen uzrok smrti.

Saznajemo da su u sobi gde je pronađena Kristina Kika Đukić pronađene i određene materije (lekovi ili opijati) koje će biti veštačene.

 

Kristinina majka potvrdila smrt

NJenu smrt je potvrdila i Kristinina majka na društvenoj mreži Instagram.

- Sa ogromnim bolom vas obaveštavam da je moja Kika juče preminula. O datumu sahrane ću vas obavestiti - napisala je utučena majka preminule jutjuberke.

*Kristina Kika Đukić / Foto: Instagram

Kristina Đukić bila je srpska gejmerka, jutjuberka i influenserka čiji Jutjub kanal je imao 700.000 pretplatnika. Rođena je 25. jula 2000. godine u Beogradu. Posle njene smrti prijatelji i drugi jutjuberi ostavljaju brojne poruke na društvenim mrežama, kojima se opraštaju od Kike.

 

Jelena Karleuša: “Svima su KRVAVE RUKE, svi smo KRIVI”

Kako se navodi Kika je izvršila samoubistvo u svom domu, a ovim povodom javno su se oglasili njeni brojni prijatelji, ali i brojne javne ličnosti koje su vesti o njenoj smrti duboko potresle.

Među njima je i Jelena Karleuša koja je ovim povodom odlučila da se obrati svim milionskim pratiocima na društvenoj mreži podeli svoje mišljenje o celom slučaju.

– Povodom strašne vesti da se poznata domaća jutjuberka ubila zbog sajber zlostavljanja, te da je imala samo 21 godinu, imam da izjavim sledeće: Prvo, porodici izjavljujem najiskrenije saučešće. Ne smem ni da zamislim bol porodice, majke, u ovom trenutku. Drugo, kao osoba koja je godinama na udaru i medija, i psihopata sa društvenih mreža, imam svo pravo da kažem svima su krvave ruke! Svi smo kao društvo krivi! To što sam ja jaka i što sam kao životinja naučila od malena da me vređaju i napadaju, ne znači da je svako jak i ne znači da je to nešto na šta se treba navići, kao da je normlano! Nije normalno da te vređaju hiljade i hiljade maloumnika bez imena i slike, kojima nikada nisi zlo učinio, niti na senku stao! Nije normalno da se svi sadistički uživaju čitajući i gledajući mrcvarenje žrtve! Bolesno je! Kao društvo smo postali izvitoperena gomila psihopata koje zabavlja tuđa patnja! – napisala je Jelena između ostalog.

Scroll to top