BalkansPress

Dobro došli!

Suzana ne može da bude nepristrasan svedok kada je više puta bila kod prvoosumnjičenog u poseti i mogli su da se dogovore šta će da kaže, tvrdi branilac braće Milošević, advokat Magdalenić.

Supruga Gorana Džonića, prvoosumnjičenog za ubistvo tročlane porodice Đokić – Suzana, bila je jedna od pet svedoka koji su juče ispitani u Višem javnom tužilaštvu u Nišu. Žena bivšeg vatrogasca, koga svi tragovi dovode u vezu sa ubistvom brata od tetke Gorana Đokića, njegove supruge Gordane i ćerke Lidije, tokom saslušanja u tužilaštvu govorila je detaljno o svemu što se događalo tokom kobne večeri u kojoj su ubijeni Đokići.

 

DŽONIĆ NIJE BIO UZNEMIREN

Ona je potvrdila da joj je Džonić rekao da ide u ribolov u noći između 26. i 27. septembra, a pokušala je i da dočara kako se njen suprug ponašao posle ubistva rođaka.

– Te noći, kao i sledećeg dana, on nije pokazivao nikakve znake nervoze ili uznemirenosti. Nije mirisao na paljevinu kad je došao kući – prenosi reči Suzane Džonić izvor Objektiva. Delovi njenog iskaza kose se sa onim što je do sada rekao osumnjičeni Džonić.

– Suzana je decidirano rekla da nije znala da Goran ima pištolj. Sa druge strane, Džonić je ranije govorio da je pištolj nabavio da bi mogao da sačuva bezbednost svoje porodice, ali i da je iz njega pucao ćorcima i da je to činio čak i sa svojim unukom. Rekla je i da je Džonić dobro zarađivao jer je popravljao stvari, a da je dugove vraćao od zarade i kredita. Sam Džonić je pak objašnjavao da nije mogao od kredita da vrati dugove i da je zbog toga išao u inostranstvo da radi. Ona je tvrdila i da kupatilo u kući njihovog sina Stefana nije radilo, dok je Goran objašnjavao da u toj kući, izgrađenoj na placu gde je pronađen novac za koji se veruje da je pripadao Goranu Đokiću, kupatilo radi – objašnjava naš sagovornik.

Džonićeva supruga je dodala i da nikada ranije nije videla braću Milošević, koje je njen muž okarakterisao kao osobe koje su ga naterale da izvrši zločin i zbog čijih je pretnji morao da namami rođake na mesto ubistva.

Scroll to top