BalkansPress

Dobro došli!

Reporteri su posetili rano jutros imanje kuću osumnjičenog Gorana Džonića.

Svirepo ubistvo porodice Đokić, Gorana, Gordane i njihove ćerke Lidije, iz Aleksinca, koje se dogodilo 26. septembra u ataru sela Moravac šokiralo je sve. Srbija je nedeljama pratila nove informacije o istrazi ovog monstuoznog zločina.

PROČITAJTE: Glumac Alek Boldvin ubio jednu osobu i ranio režisera tokom snimanja filma

 

Zbog sumnje da je počinio ovaj nezapamćeni zločin sinoć je uhapšen Goran Džonić (59), brat od tetke ubijenog Gorana Đokića. Naši reporteri uputili su se rano jutros ka mestu odakle je osumnjičeni za ubistvo porodice Đokić, oni su uslikali mesto na kom je osumnjičeni nadvodno zakopao ukradeni novac Đokića.

Reporteri Objetkiva posetili su rano jutros imanje kuću osumnjičenog Gorana Džonića, koja se nalazi u Moravcu i gde je navodno osumnjičeni za ubistvo zakopao novac Đokića.

Foto: Objektiv

Na tom imanju se nalazi kuća sina osumnjičenog koju su kupili i tu se trenutno nalaze radnici. Oni ništa ne znaju, bili su juče da daju izjave, a prema informacijama našeg reportera oni su na saslušanju rekli da ništa ne znaju.

ОВО ЈЕ ИМАЊЕ НА КОМЕ ЈЕ ЗАКОПАН НОВАЦ ЂОКИЋА: Осумњичени за свирепо убиство породице украдене евре крио у дворишту куће (ВИДЕО)

*Foto: J. Ćosin

 

*Foto: J. Ćosin

Scroll to top