BalkansPress

Dobro došli!

Grgur se osvrnuo na spekulacije da je Goran kod sebe imao 100.000 evra, što su porodice ubijenih oštro demantovale.

Uglješa Grgur, prvi srpski detektiv i diplomirani pravnik, izneo je za Objektiv moguću verziju ubistva vlasnika menjačnice Gorana Đokića (57), njegove supruge Gordane (56) i ćerke Lidije (25) iz Aleksinca. On se osvrnuo na spekulacije da je Goran kod sebe imao 100.000 evra, što su porodice ubijenih oštro demantovale.

PROČITAJTE: ČUDO NA SVETOJ GORI Navijač postao monah, upokojio se, telo se raspada, ali ne i ruka u kojoj je brojanica (FOTO)

 

‒ Ko nama garantuje da se ti zlikovci, a bilo ih je najmanje dvojica, nisu podelili kada su videli da Goran nema novac sa sobom. Jedan je, pretpostavićemo, ostao sa Gordanom i Lidijom na mestu gde će kasnije biti ubijeni, dok je drugi verovatno krenuo sa Goranom do stana i menjačnice, gde se nalazio novac. U tom slučaju nije ni trebalo da bude premetačine – objašnjava detektiv Grgur, pa dodaje:

‒ To takođe objašnjava i pojavu njihovog automobila na video-snimku auto-perionice u selu Žitkovac u noći otmice, koja se nalazi na samom izlazu iz sela, na potpuno drugom kraju od mesta gde su ubijeni – objašnjava naš sagovornik.

Grgur je kategoričan da je jedini motiv za ubistvo tročlane porodice Đokić u Aleksincu – novac.

‒ Njihov pređašnji život ne govori da bi bilo šta drugo mogao biti motiv. Niko ne bi ubio čitavu porodicu zbog kamate ili zelenašenja, već je isključivo jedini motiv ovde bio da se oni opljačkaju – kaže on.

 

Scroll to top