BalkansPress

Dobro došli!

Danas je prvo pronađen spaljeni automobil, a onda i tela žrtava.

Tri tela danas su pronađena u ataru sela Moravac i, kako je kasnije potvrđeno, u pitanju nestala porodica Đokić iz Aleksinca.

Prema nezvaničnim saznanjima, motiv brutalnog zločina moglo bi da bude koristoljublje.

Naime, Goran Đokić je navodno sa sobom često nosio veće svote novca, čak i više od 50.000 evra. Veruje se da je ubica to znao i da je zbog toga izvršio brutalni zločin.

Prema saznanjima domaćih medija, tela tročlane porodice Đokić pronađena su danas, i sumnja se da su ubijeni, a da su njihova tela nakon zločina spaljena. Mediji prenose da su tela nađena u rupi prekrivena smećem. Sva tri tela su bila na jednom mestu. Dva zajedno a jedno malo dalje ali na istoj parceli.

 

Podsetimo, Goran (57), njegova supruga Gordana (56) i ćerka Lidija (25) Đokić poslednji put su viđeni 26. septembra u selu Žitkovac, opština Aleksinac, odakle su se svojim “folksvagenom pasat” crne boje uputili ka Aleksincu i od tada im se izgubio svaki trag.

Danas je prvo pronađen spaljeni automobil, a onda i tela žrtava za koje se sumnja da pripadaju porodici Đokić. Tela su potom odneta na obdukciju, što je potvrdio i MUP.

*Mesto na kojem je pronađen zapaljeni automobil / Foto: J.Ćosin

 ПРВЕ ФОТОГРАФИЈЕ: Ово је место на којем су пронађена тела породице Ђокић (ФОТО/ВИДЕО)

*Foto: J.Ćosin

 

*Mesto na kojem su pronađena tela / Foto: J.Ćosin

Scroll to top