BalkansPress

Dobro došli!

- Otvorili su pismo... U njemu piše da je tražio način da najbezbolnije sebi oduzme život... - rekla je Danijela Drljić, majka petnaestogodišnjeg Dragana čije je telo, nakon dva dana potrage, danas izvučeno iz Tamiša u Pančevu.

Dečak je juče ostavio oproštajna pisma najboljoj drugarici i bivšoj devojci, a ona su predata policiji. Neutešna majka policajce je molila da joj pročitaju pisma, ma šta da piše u njima.

 

Danijela je ceo dan provela na Tamiškom keju, plakala i nadala se da će joj se sin odnekud pojaviti. Oko 15 sati na kej, na mesto gde je juče poslednji put lociran dečakov telefon, stigli su ronioci koji su pretraživali reku... Nažalost, sat vremena kasnije iz vode su izvukli telo dečaka...

ДРАГАНОВА МАЈКА ОТКРИЛА ШТА ПИШЕ У ОПРОШТАЈНОМ ПИСМУ: Дечак замолио другарицу да га не отвара до 16 сати - девојчица саслушана

*Foto: Z.J.M

Majka dečaka potragu je posmatrala s obale... Okupila se cela porodica, prijatelji i prolaznici... Situacija je celog dana bila izuzetno potresna, svi su plakali i nadali se da će se dečak ipak odnekud pojaviti živ i zdrav... Nažalost obistinile su se najcrnje slutnje... Telo dečaka izvučeno je iz vode.

- Ja ne želim da verujem u to da je sebi oduzeo život... Gledam ka kopnu, ne gledam u vodu - rekla je tiho majka nestalog dečaka sat vremena pre nego što je njegovo telo pronađeno.

 

Dragan je u trenutku nestanka na sebi imao crnu trenerku, crne patike i tanku jaknu. Pre nego što je nestao telefonom je satima pričao sa najboljom drugaricom. Ona je saslušana u policiji, ali nije poznato o čemu su njih dvoje razgovarali. Ostavio je i poklon - srebrni privezak anđela svojoj bivšoj devojci i oproštajno pismo koje je otvorila policija, jer je Dragan devojčicu zamolio da pismo ne otvara do 16 sati juče, kada je policiji već bio prijavljen njegov nestanak.

 

 

Scroll to top