Bratanac Ljubiše Buhe Čumeta, N.B. upucan je u glavu, javljaju beogradski mediji. U MUP-u nisu mogli da potvrde ove informacije.

Read more...

Goran S. (39) iz sela Negosavlje, u opštini Medveđa, obesio se u sobi hotela na periferiji Leskovca, samo nekoliko dana pre zakazanog venčanja.

Read more...

Milica Jakovljević 20 iz sela Osipaonica kod Smedereva nestala je u ponedeljak ujutru od kada joj se gubi svaki trag, tvrdi njen suprug Jovan Jakovljević.

Read more...

Brza vožnja i gubljenje kontrole nad vozilom, glavni su uzroci saobraćajne nesreće na putu Novi Slankamen - Novi Karlovci, u kojoj su nastradali Natalija, stara godinu dana, i njen rođeni brat Nikola (8), a njihovi roditelji Milan (34) i Vanesa Živković (36), i njihov četvorogodišnji brat Mateja zadobili teže povrede.

Read more...

U udesu koji se nešto pre ponoći dogodio u prigradskom naselju Lukare, nadomak Novog Pazara, na licu mesta su nastradale tri osobe, a nedugo zatim je preminula i četvrta, pošto lekari nisu uspeli da je spasu, nezvanično saznaje indeksonline.rs

Read more...

U teškoj saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila u noći između subote i nedelje oko 3,30 časova na putu Ruski Krstur-Kula,na licu mesta poginuli su T.G. iz Vrbasa i B.Đ. iz Novog Sada,dok je M. F. iz Kule preminula u bolnici u Vrbasu.

Read more...
Scroll to top