BalkansPress

Dobro došli!

Haralda Kopica (56), monstruma koji je u noći petka na subotu ubio svoje troje dece, policija je uhapsila sinoć.

On je danas iz KBC "Sestre milosrdnice" prebačen u Psihijatrijsku bolnicu Vrapče. Ubica je u KBC “Sestre milosrdnice” sve vreme bio pod nadzorom policije, a pod policijskom pratnjom bio je i danas poslepodne, kad je prebačen u Psihijatrijsku bolnicu Vrapče.

U psihijatrijskoj bolnici smatrali su da nema potrebe za daljom hospitalizacijom, pa su ga vrlo brzo otpustili iz bolnice, posle čega je priveden u kriminalističku policiju na ispitivanje.

 

Austrijanac je danas u bolnici progovorio o svojim motivima za monstruozni zločin. Pre toga, lekari nisu uspeli da razgovaraju sa njim.

Austrijanac koji je u zagrebačkim Mlinovima ubio troje dece, sedmogodišnje blizance i četvorogodišnjeg dečaka, tek je danas u bolnici progovorio o svojim motivima za monstruozni zločin. Kopic je u bolnici rekao da mu je teško, pa je dodao da mu je žao što je još živ.

Rekao je da je već duže bez posla, dodavši da se javljao prijateljima i pokušao da se zaposli, ali bez uspeha. Rekao je i da mu je istekao zakup za stan i da više nije imao gde da ode. Upravo to je naveo kao motiv za nezapamćeni zločin.

pink.rs | BIZARNO! Otac monstrum osumnjičen za ubistvo troje dece izneo  detalje zločina: Ubio sam ih da bi bili sa mnom kad umrem!

Ubio decu "da bi bila s njim kad umre"

Naime, otac ubijene dece je u bolnici rekao da je zbog toga odlučio da oduzme sebi život, a pre toga i svojoj deci kako "ne bi bio sam, već kako bi i ona bila uz njega kada umre".

Istražitelji su, podsetimo, prvo verovali da je Harald decu ugušio, ali su postajali sve skloniji verziji prema kojoj je on prvo mališane omamio tabletama, a potom ih ugušio. Austrijanac je upravo tu drugu verziju događaja ispričao i u bolnici.

Obdukcija ubijene dece je gotova, ali se rade dodatni toksikološki pregledi kako bi se utvrdilo kako su ubijena, trovanjem tabletama ili gušenjem.

Trostruki ubica u bolnici je rekao i da bi, kad bi imao mogućnost i način, ponovo pokušao samoubistvo.

Sebe je opisao kao osećajnu, ali i grubu osobu. Rekao je da se u poslednja tri meseca osećao tužno, potišteno i napušteno, a poslednjih dana očajno, dodajući da više nije video nikakvog izlaza iz situacije.

Radnic Hitne pomoći su u stanu, u noći ubistava, pronašli čak pet kutija različitih tableta. Harald je bolnici rekao da je popio više od 100 tableta.

Scroll to top