Sutra se otvara granica sa Srbijom, Bosnom i Hercegovinom, Albanijom, Makedonijom, rekao je u "Bojama jutra" direktor Institua za javno zdravlje dr Boban Mugoša.

Read more...

Pljevljakinja Maja Čabarkapa, doktorant mikrobiologije na Prirodno-matematičkom fakultetu Univerziteta Crne Gore, raskinula je Ugovor o dodeli stipendije za doktorska istraživanja vredan više od 50 hiljada evra!

Read more...

Bivša predsednica Vlade Hrvatske Jadranka Kosor smatra da bi bilo važno da pre odlaska u Knin, na obeležavanje godišnjice vojno-policijske akcije „Oluja“, potpredsednik Vlade Hrvatske i predstavnik srpske nacionalne manjine, Boris Milošević, jasno kaže da „Oluja“ nije bila etničko čišćenje.

Read more...

Crnogorska opozicija sklopila je koaliciju pod nazivom "Svi zajedno", a ispred grupe koju čine Demokratski front, Socijalistička narodna partija, Narodni pokret, Prava Crna Gora i nestranačke ličnosti, staće profesor Mašinskog fakulteta Univerziteta Crne Gore, dr Zdravko Krivokapić.

Read more...

"Ako ne umremo od gladi, umrećemo od korone", rečenica je koja verovatno najbolje opisuje stanje ugostiteljskog sektora u jednom od omiljenih letovališta Srba u Crnoj Gori, Sutomoru.

Read more...

Ovaj savez, po oceni analitičara, može da angažuje dobar deo opozicione javnosti.

Read more...

Ono što se naslućivalo prethodnih dana - obistinilo se.

Read more...
Scroll to top