BalkansPress

Dobro došli!

“Godinama sam mitropolita Amfilohija ubjeđivao da je pametno da eparhija SPC u Crnoj Gori, uz učešće beogradske Patrijaršpije, da našom odlukom i saglasnošću obnovimo našu Crnogorsku pravoslavnu crkvuW”, kazao je predsjednik Crne Gore Milo Đukanović gostujući u emisiji Argumenti na TVCG.

Read more...

Behudin Husić, koji je nepravosnažno osuđen na 11 godina zatvora zbog svirepog ubistva četvorice Srba 1996. godine, uhapšen je po međunarodnoj poternici Okružnog suda u Bijeljini.

Read more...

Vlada Crne Gore naložila je Upravi za katastar i državnu imovinu da se bez odlaganja Cetinjski manastir prenese u državno vlasništvo.

Read more...

Ekstremisti u Crnoj Gori ne odustaju od Cetinjskog manastira u kome od nedelje i zvanično stoluje mitropolit crnogorsko-primorski Joanikije.

Read more...

Potpredsednik crnogorske vlade Dritan Abazović poručio je da će oboriti Vladu ako ministar unutrašnjih poslova Sergej Sekulović bude smenjen.

Read more...

U požaru koji je sinoć zahvatio bolnicu za kovid u centru makedonskog grada Tetova ima žrtava, saopštilo je makedonsko Ministarstvo zdravlja.

Read more...

Grupa momaka bila je prisutna, pored sveštenika, u Cetinjskom manastiru tokom ustoličenja mitropolita Joanikija. Dok su se društvenim mrežama i pojedinim medijima pronosile glasine da se radi o navijačima Crvene zvezde i Rada, privatnom obezbeđenju ili nečem drugom, mi vam otkrivamo ko su oni.

Read more...
Scroll to top