Prilikom obraćanja, predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je da u septembru neće biti Evroprajda. Kao jedan od razloga naveo je trenutnu političku situaciju u Srbiji. S druge strane, organizatori ove manifestacije pozivaju učesnike da se ispred Narodne Skupštine okupe 17. septembra uz poruku da manifestacija nije otkazana.

Read more...

Narod Srbije nikom ne brani da živi život po svojoj volji i želji, ali neće dozvoliti da se deci promovišu životni stilovi koji su u suprotnosti s verskim i moralnim uverenjima roditelja te dece.

Read more...

U Srbiji je trenutno najezda stršljena čiji ubodi mogu biti kobni, ali malo ko zna da ako se ovaj insekt ubije, bilo to čak i u samoodbrani, preti kazna od 500.000 do dva miliona dinara!

Read more...

Ministarka trgovine, turizma i telekomunikacija Tatjana Matić kaže da će građani od sutra u svim poštama širom Srbije moći da se prijave za vaučer od 15.000 dinara za odmor u Srbiji.

Read more...

Sledeći put kada budete prihvatili uslove korišćenja bilo koje aplikacije koju ste instalirali na svom telefonu, budite spremni da će vaši lični podaci završiti u rukama nekog službenika Ministarstva unutrašnjih poslova (MUP). Ovo će biti moguće zahvaljujući naprednom softveru “Griffeye Analyze”, koji policija planira da kupi, a koji ima mogućnost da prikupi sve podatke o vama koji se nalaze na internetu.

Read more...

Učenici osnovnih i srednjih škola, po svemu sudeći, u februaru će imati još jedan neplanirani raspust. Zbog Dana državnosti, koji se praznuje na Sretenje, đaci već imaju dva neradna dana 15. i 16. februar. Pošto su to utorak i sreda, školskim kalendarom je ranije predviđeno da im se doda i ponedeljak 14. februar, a sada će, verovatno, odmor biti produžen i na četvrtak i petak.

Read more...

Rok za podnošenje prijava teče, kao i prethodne godine, od dana objavljivanja javnog konkursa do utroška budžetskih sredstava predviđenih za ovu namenu

Read more...
Scroll to top