Institut za anatomiju u Beogradu nema dovoljno leševa za praktične vežbe studenata medicine jer grobljanska mafija otima stanove mrtvaca bez zakonskih naslednika da bi ih preprodavala i zgrtala milione.

Read more...

Sve je izvesnije da srpski turisti ovog leta neće uopšte letovati u Grčkoj, jer danas se pojavila vest da će zabrana ulaska za državljane Srbije trajati najmanje do 15.avgusta, a verovatno i do septembra.

Read more...

Marjan Antić je diplomirani ekonomista, ali bez stalnog zaposlenja. Njegova supruga Maja radi u jednoj privatnoj firmi. Žive u kući sa Marjanovim roditeljima, koji im svesrdno pomažu u podizanju mališana.

Read more...

Predsednik Aleksandar Vučić najavio je danas nekoliko velikih infrastrutkurnih projekata, uključujući brzu prugu Beograd - Niš.

Read more...

U protekla 24 sata u Srbiji je na korona virus testirano 10.381 osoba, njih 467 bilo je pozitivno, što je najveći broj od početka epidemije korona virusa u našoj zemlji. Nažalost preminulo je osam lica.

Read more...

Na ulicama Beograda od ponedeljka će se naći specijalna terenska vozila komunalne milicije opremljena najsavremenijim sistemom "Sokolovo oko", koji će vršiti 24-satni nadzor.

Read more...

Više od 100.000 vozila neće moći da prođe tehnički pregled i registruje se kada 5. jula sledeće godine prestane tolerancija na nepropisnu količinu izduvnih gasova.

Read more...
Scroll to top