BalkansPress

Dobro došli!

Sve što su Sunčana (65) i Blagoje (70) Savić, raseljena lica iz Gnjilana, sada žitelji Niša, sticali tokom radnog veka otići će na doboš jer su pre 13 godina napravili grešku, odnosno izabrali lošeg podstanara.

Read more...

Pravoslavni vernici u Srbiji imaće za uskršnje i prvomajske praznike pet neradnih dana, a ukoliko su zaposleni to znači da na posao neće ići od petka, 30. aprila do srede, 4. maja, odlučilo je Ministarstvo za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja.

Read more...

Da li su kineski zvaničnici zaista priznali da su njihove vakcine "neefikasne", kako su preneli mnogi svetski mediji, i da li bi to trebalo da zabrine više od milion građana Srbije koji su primili jednu ili obe doze "Sinofarma"? Odgovor na ova dva pitanja ukratko glasi: ne i - ne!

Read more...

Upravo je završena sednica Kriznog štaba za borbu protiv korona virusa koja je počela jutros oko 8 časova u Palati Srbija.

Read more...

Nove mere koje je predložio Krizni štab važiće od sutra ujutru u 6 časova, saopšteno iz Vlade Srbije.

Read more...

Bašte kafića i restorana se trebalo bi da se otvore danas, saznaje se u Kriznom štabu!

Read more...

Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić najavio je da će gradske vlasti od sledeće nedelje omogućiti stimulacije za vakcinisane osobe.

Read more...
Scroll to top