Sutra se otvara granica sa Srbijom, Bosnom i Hercegovinom, Albanijom, Makedonijom, rekao je u "Bojama jutra" direktor Institua za javno zdravlje dr Boban Mugoša.

Read more...

Nemačka sama odlučuje gde će kupovati energente i niko ne može izvana da Berlinu diktira šta da radi u situaciji sa gasovodom Severni tok 2, rekao je Hajko Mas.

Read more...

Na dečijoj hirurgiji u Čačku od prvog dana svog rođenja, već šest meseci i tri dana, leži beba N. M. kojoj je odmah po rođenju konstatovana neizlečiva bolest kože, Epidermolysis bullosa (deca leptiri).

Read more...

Vlasti u kineskom gradu Šenženu saopštile su da je analizom utvrđeno prisustvo korona virusa na uvezenim pilećim krilcima iz Brazila.

Read more...

U skupštini Kosova danas nije izglasan Nacrt zakona o zaštiti vrednosti borbe OVK, jer je dobio podršku samo 35 poslanika.

Read more...

Predsednik Rusije Vladimir Putin saopštio je danas na savetovanju Vlade da je ruska vakcina protiv kovida-19 registrovana prva na svetu. On je rekao da je ona neopasna i efikasna i da stvara stabilan imunitet.

Read more...

Postoji najava da će građani Srbije moći od 16. avgusta bez PCR testa uz merenje temperature da putuju u Bugarsku, rekao je danas direktor JUTA Aleksandar Seničić.

Read more...
Scroll to top