BalkansPress

Dobro došli!

Rusi, ali i Ukrajinci, kojima pomažu Amerikanci, počeli su da koriste novo, još ubojitije oružje koje nisu do sada upotrebljavali. Rusi gađaju "kinžalima" sa svojih aviona "mig 31" ukrajinske vojne objekte, jer je njihova moć znatno veća od visokopreciznih raketa "kalibar". Više dana Rusi su, u znak odmazde zbog napada ukrajinskih terorista u Brjanskoj oblasti, gađali i raketama "kinžal" važne protivničke objekte i teško oštetili tri termoelektrane.

Read more...

Snimak na kom se vidi kako žena u Beogradu šeta psa ulicom, a zatim pored jednog automobila pronalazi torbicu u kojoj se navodno nalazila veća količina novca izazvala je pravu buru na društvenim mrežama. Među korisnicima društvenih mreža povela se polemika oko toga da li žena treba da prijavi policiji ono što je pronašla ili treba da se vodi onom starom "ko nađe,njegovo je". Tim povodom razgovarali smo sa advokatima Andrijom Markovićem i Darkom Milosvaljevićem.

Read more...

Na klinici za kardiohirurgiju UKC Niš u toku vikenda koji je za nama operisano je 22 bolesnika koji su bili na listi čekanja za operaciju!

Read more...

Ima vic o veštom proizvođaču koji je postao hit na tržištu prodajući kobasice od mesa prepelice. Pravi delikates po ekstra ceni. Receptura je podrazumevala dodatak nešto svinjetine u smesu, radi lakšeg oblikovanja, masnoće i ukusa. Ispostavilo se na kraju kako je svinjetina dodavana u odnosu jedan prema jedan. Na jednu prepelicu jedna svinja.

Read more...

Sve češće na društvenim mrežama možemo da čitamo o malverzacijama koje se navodno dešavaju i u našem okruženju i to svakodnevno. Varaju nas, ako je sudeći pričama ljudi, čak i pijačni prodavci.

Read more...

Svetski teniser broj 1 je definitivno postao ljubimac Francuza a polako se i mediji okreću na njegovu stranu. Novaka Đokovića sada smatraju borcem za slobodu (ponajviše jer je odbio da se povinuje v@kcin@ciji protiv Koron@ virus@) i protivnika svetskih elita. Obični građani su tako oberučke primili njegov deseti trijumf u Australiji i više nemaju sumnje ko je najbolji na svetu svih vremena. A ono što se da primetiti je promena i u pojedinim francuskim medijima koji nisu bili blagonakloni do sada, mi bi rekli da nisu bili ni korektni, prema Noletu.

Read more...

Generalni sekretar NATO-a Jens Stoltenberg izjavio je danas da je već otpočela nova velika ruska ofanziva na Ukrajinu.

Read more...
Scroll to top