BalkansPress

Dobro došli!

Prisetili smo se najšokantnijih ljubavnih brodoloma poznatih parova u proteklih 12 meseci. Iako su delovali jako skladno, ovi brakovi završeni su zauvek, a razlozi su bili različiti.

PROČITAJTE: Tamarin restoran najbolji u Dubaiju!: Kafana "Somun" osvojila stanovnike i goste prestonice Ujedinjenih Arapskih Emirata

 

Kajli Džener i Trevis Skot 

Mlada milijarderka Kajli Džener i reper Trevis Skot, koji imaju ćerku Stormi, prekinuli su u oktobru nakon dve godine veze. Iako nisu komentarisali raskid, u medijima se pisalo da je razlog bio u tome što Kajli  želi brak i još dece, a Trevis ne.

Od tada se Kajli povezivala sa još jednim reperom - Drejkom, ali glasine o njihovoj vezi još niko od njih dvoje nije komentarisao.

*foto: Profimedia

 

Kolin Firt i Livija Firt

Britanski glumac Kolin Firt i njegova supruga Livija u braku su proveli 22 godine. Pre nekoliko godina saznalo se da ga je supruga varala, ali uspeli su preći preko te krize, da bi ovog decembra objavili kako se ipak razvode. Par zajedno ima dvojicu sinova.

*foto: Profimedia

Majli Sajrus i Lijam Hemsvort

Pevačica Majli Sajrus i glumac Lijam Hemsvort venčali su se pred kraj 2018. godine, da bi nakon samo osam meseci braka objavili kako se razvode.

 

Navodno je Majli bila ta koja je zatražila razvod nakon što su mesecima živeli odvojeno, a šuškalo se da je Lijam za sve saznao na društvenim mrežama.

*foto: Profimedia

Majli je od tada već uspela da prekine jednu vezu, i to sa blogerkom Kejtlin Karter, a nakon nje se ponovno vratila muškarcima i trenutno je u vezi sa pevačem Kodijem Simpsonom. Lijama su povezivali sa australijskom glumicom Madison Braun, ali nijedno od njih nikada nije potvrdilo tu vezu.

*foto: Profimedia

 

Bredli Kuper i Irina Šajk

Iako su se glumac Bredli Kuper i manekenka Irina Šajkrastali bez ikakve drame i mirno se dogovorili o zajedničkoj brizi za svoju kćer, mnogi mediji su za njihov razvod optužili Lejdi Gagu s kojom su Bredlija počeli da povezuju nakon njihove vruće izvedbe hita "Shallow" iz filma "Zvezda je rođena" na ovogodišnjoj dodeli Oskara.

*foto: Profimedia

Lejdi Gaga i Kristijan Karino

Zanimljivo, i Lejdi Gaga je ove godine ostala singl iako je u 2019. trebalo da se uda za svog sada već bivšeg agenta Kristijana Karina. Ipak, četiri meseca nakon što ju je zaprosio, tačnije u februaru ove godine, promenila je mišljenje i napustila ga.

(BalkansPress / Izvor: Stil.kurir.rs)

Scroll to top