BalkansPress

Dobro došli!

Navikli smo da ovakve scene viđamo kada su u pitanju Donald i Melanija Tramp, ali vojvoda i vojvotkinja od Kembridža nikad ranije nisu ispoljavali netrpeljivost jedno prema drugom.

Drugi u redu za presto kraljice Elizabete II princ Vilijam i njegova supruga Kejt Midlton se, po pravilima kraljevskog dvora, maltene uopšte ne dodiruju u javnosti. S vremena na vreme, tek spuste ruku jedno na drugo tokom razgovora, ali i to obično traje kratko.

PROČITAJTE: USAMLJENI MILIONER TRAŽI 10 LJUDI KOJI ĆE ŽIVETI NA NJEGOVOM RAJSKOM IMANJU: Boravak je besplatan, a evo šta sve još nudi

 

Nije poznato je li protokol razlog za ovakvu reakciju Kejt Midlton, ali šta god da je u pitanju — Britanija je u šoku.

Kejt i Vilijam, koji su već godinama zajedno i imaju troje dece, oduvek su važili za skladan par, pa je pravo iznenađenje kratak snimak isečen iz božićne emisije Bi-Bi-Sija Berry Royal Christmas u kojoj Vilijam spušta ruku na Kejt, a ona je naglo otresa sa sebe.

Mediji su odmah izvestili da par ima probleme u braku i podsetili da su Kejt i Vilijam stigli odvojeno na kraljičin tradicionalni božićni ručak. Vojvotkinja od Kembridža upravljala je automobilom u kojem su sedeli princ Luis, princeza Šarlot i dadilja Marija Tereza Turion Boraljo, dok je njen suprug stigao sa princem Džordžom.

Ipak, zajedno su se vratili kući, dodaju mediji.

(BalkansPress / Izvor: Glossy)

Scroll to top