BalkansPress

Dobro došli!

Ljubavna priča slavnog boksera Konora MekGregora liči na modernu bajku, a ona je jedna od činjenica koja je uticala na to da dobije status božanstva među ženama širom sveta...

Zgodni Irac je talentovan, uspešan, bogat i slavan, ali na sve to nije zaboravio odakle je potekao i ko mu je pomogao da dođe tu gde jeste. Takvu sliku se bar trudio da stvori u javnosti, ali upravo prolazi kroz aferu koja preti da mu ovakav imidž sroza.

 

Podsetimo se pre svega njegove trnovite sudbine - on godinama nije imao dinara u džepu, radio je slabo plaćene poslove, i vreme uglavnom provodio mukotrpno trenirajući, dok je uz njega čitavo vreme bila lepuškasta Di Devlin pružajući mu vetar u leđa. Di i Konor su zajedno već više od decenije, a 2017. godine dobili su i sinčića koji je poneo očevo ime.

"Živeli smo u Irskoj, 30 kilometara od Dablina u iznajmljenom stanu, koji smo plaćali od nadoknade za nezaposlenost 188 evra. Nisam imao posao, jer sam svo svoje vreme provodio u teretani. Verovao sam da ću biti šampion, i ONA takođe. Verovala je u mene. Uprkos nedostatku para Di Devlin se trudila da mi spremi da jedem zdravo i da uvek održim dnevni režim. Ona se totalno posvetila tome. Vraćajući se kući nakon iscrpljujužih treninga uvek mi je govorila: "Konor u redu je, ti to možeš"", ispričao je svojevremeno UFC borac, koji danas užoiva zajedno sa porodicom u luksuzu.

Ova priča je opštepoznata i mnogo puta ispričana, ali je publika i dalje rado sluša pre svega jer uliva nadu u bolje sutra, i potvrđuje da snovi zaista mogu da se ostvare... No, čini se da će se ova čarolija raspršiti kao balon od sapunice, ako se ispostavi da su tvrdnje izvesne Teri Murej iz Liverpula istinite.

 

Naime, ova Britanka koja je samohrana majka devojčice, obznanila je da nedavno da je otac njene ćerkice zapravo Konor MekGregor. Ona je istakla da je sa popularnim bokserom provela noć 2017. godine u hotelskoj sobi nakon konjske trke Grand National, te da je devet meseci na svet donela i bebu.

Teri insistira na DNK testu kako bi se pokazalo ko je otac

*TERI INSISTIRA NA DNK TESTU KAKO BI SE POKAZALO KO JE OTACFOTO: PROFIMEDIA

Teri insistira da MekGregor pristane na DNK test kako bi se utvrdilo očinstvo, a istakla je i da nije želela da sve dođe do medija, ali da joj on nije ostavio drugog izbora.

Postoje i fotografije kao dokaz

*POSTOJE I FOTOGRAFIJE KAO DOKAZFOTO: PROFIMEDIA

"Nemam posao, živim s majkom i brinem o bebi. Teško mi je. Nisam htela da do ovoga dođe i htela sam da to rešimo privatno, ali nije išlo. Zato sam morala da se obratim medijima", rekla je ova 26-godišnjakinja.

Kao jedan od dokaza ona je priložila i zajedničke fotografije sa Konorom, a otkrila je i da mu je poslala poruku čim je saznala da je trudna, ali nikada nije dobila odgovor. Takođe je naznačila i da su odnose imali samo četiri nedelje nakon što se Di Devlin porodila, te da joj je ovaj 30-godišnjak rekao kako nije u najboljim odnosima sa ženom.

Konor se o ovom skandalu još nije oglasio.

Scroll to top