BalkansPress

Dobro došli!

Koji "gram" više emocija, koji sekund manje strpljenja, mnogo kamera na pogrešnom ili pravom mestu, u zavisnosti od toga iz kog ugla se gleda... I glumac Nenad Okanović se, zbog verbalne igre "jedan na jedan" s trenerom Dejanom Radonjićem u završnici meča Crvene zvezda - Darušafaka, neplanirano našao u novinskim izveštajima.

- Kada je u samom finišu trener Radonjić vratio u igru Kuzmića, sarkastično sam prokomentarisao "bravo, majstore". U tom trenutku kondicioni trener Garčević uskočio je u vrebalni duel sa mnom. Razumem njegovu reakciju, jer je pokušao da odbrani trenera - kaže, za "Novosti", Okanović.

Dodaje da se iznervirao jer je utakmica otišla u drugi rezultatski smer, ali takođe naglašava da je neprimereno reagovao.

- Priznajem, pogrešio sam.

Veoma brzo posle svega našao se u medijima. Pominju se i teške reči, vređanje.

- Nisam imao nameru da vređam, niti sam to učinio. Izuzetno poštujem Radonjića, koji je Zvezdu uveo među osam najboljih u Evropi, osvojio titule ABA i domaće lige. Čuo sam se sa Igorom Vujičinom, portparolom Crvene zvezde, i izvinio se zbog moje prenagljene reakcije - stavio je Okanović tačku na neprijatan događaj.

 

(Novosti.rs)

Scroll to top