BalkansPress

Dobro došli!

Slučaj Alberta Nađa i njegove bivše supruge Jelene Nađ privukao je veliku pažnju Srbije. Ovaj slučaj prokomentarisala je i poznata voditeljka Sanja Marinković u emisiji Premijera. Ona je, naime, otkrila da je Nađova supruga pokušala da je podmiti, samo da bi svoju priču iznela u javnost.

 

- Prošlog proleća mene je pozvala jedna marketinškla agencija i ponudila mi gostovanje gospođe Nađ u Magazinu In istim ovim povodom. Ja sam to odbila jer nisam bila sigurna šta se iza toga krije. Pre svega bilo mi je čudno zašto se ta priča tako malo protezala kroz medije, međutim rekli su mi da je to zato što su novine bile zainteresovane da čuju samo Albertovu stranu - ispričala je Sanja i naglasila da su je marketinški stručnjaci otvoreno pitali koliko košta gostovanje u njenoj emisiji, na šta je ona objasnila da se “ne bavi prodajom minuta u emisiji”.

Ipak, Jelena Nađ je na kraju našla način kako da svoju priču ispriča u medijima.

- Verovatno je njoj trebao neki medij kao alat da dokaže da je u pravu. Ja ne mogu da kažem da joj 100 odsto verujem, ali ne verujem ni njemu. U dramu porodice Nađ upućena sam površno, ali ukoliko se ispoistavi da je zaista bilo zlostavljanja to itekako osuđujem - rekla je ona.

Ukoliko želite da odslušate ceo razgovor na ovu temu, pogledajte emisiju "Premijera" od 11. minuta. 

 

(Informer)

Scroll to top