BalkansPress

Dobro došli!

Emisija s naslovom "Novak" biće emitovana na platformi "Amazon Prime" u SAD-u, Velikoj Britaniji i Japanu, najavio je naš teniser, svetski broj jedan, na margini US Opena nakon pobede nad Francuzom Gaelom Monfisom.

Zasnovan na ideji Novaka Đokovića i Alberta Skrapanete, TV šou će omogućiti do sada neviđen "insajderski" uvid u život i strast sa kojom teniska legenda dočekuje sledeću sezonu.

Gledaoci će moći da vide detalje iz Novakovog života na terenu i van njega, njegove psihološke i fizičke pripreme, njegovu posvećenost zdravom načinu ishrane i životnim navikama.

Osim toga, biće predstavljen i njegov rad na poboljšanju obrazovanja kroz Fondaciju Novak Đoković i dobrotvorne aktivnosti kroz UNICEF.

Publika će moći da prati i Noletova putovanja u rodni Beograd, kao i njegove dnevničke beleške.

Jednom rečju, kroz ovaj TV šou će gledaocima biti omogućeno neverovatno putovanje kroz život i razvoj teniske legende zvane Novak Đoković.

U zvaničnom saopštenju, koje je stiglo od Amazona, navodi se sledeće:

- Nema dovoljno superlativa koji bi mogli da opišu Novaka Đokovića. On je jedan od najposvećenijih, multidimenzionalnih, uzbudljivih i inspirativnih sportista na svetu. Samo pretplaćeni korisnici našeg servisa biće u prilici da zavire u život i um svetskog šampiona, oca i supruga - poručio je Konrad Rigs iz Amazona.

- Strast, očuvanje, posvećenost i samosvesnost su ključne odlike šampiona, ali nemoguće ih je imati bez najvažnijih ljudi koji su oko vas. Srećan sam jer imam podršku voljene porodice i mog tima, koji rade zajedno sa mnom. Moji fanovi i raduju se i pate sa mnom od početka moje karijere na teniskom terenu i želim da podelim sa njima sve što je iza mog uspeha. Sada želim s njima da podelim moju svakodnevicu, ono što mi je važno, moje vrednosti, uverenja, navike i želim da im predstavimi sjajne ljude koji stoje oko mene - kazao je Novak Đoković povodom pokretanja emisije.

 

(24sata.rs)

Scroll to top