BalkansPress

Dobro došli!

Bivšoj učesnici Farme Tamari Đurić u noći između utorka i srede zapaljen je "porše karera", vredan 100.000 evra, ispred stana na Senjaku.

Ona je priznala da joj to teško palo jer je ostala bez omiljenog automobila.

- Lagala bih kada bih rekla da mi je svejedno. To mi je bio omiljeni automobil. Samo sam sela u drugi auto, i onako besna se odvezla van grada da iskuliram. Još nisam ni videla šta je ostalo od njega - rekla je klaberka.

Pod Porše je postavljena bomba koja se aktivira na daljinu, pa su ljudske žrtve izbegnute čistom srećom.

 

Đurićeva je svoj auto zatekla u plamenu ispred zgrade u kojoj stanuje kada se vratila iz noćnog provoda, sa splava River, na kojem je bila sa čuvenom madam Željkom Rolović.

Ona je to veče odlučila da ode taksijem da bi mogla da pije i opusti se. 

Klaberka se vraćala iz noćnog provoda oko četiri sata ujutru, a prizor koji ju je dočekao bio je stravičan. Ona je bukvalno doživela nervni slom kad je videla da joj gori skupoceni četvorotočkaš.

*Foto: Zoran Sinko

- I dalje sam u šoku! Ne mogu da verujem da mi je neko zapalio automobil. Najstrašnije od svega je to što sam se sa počiniocima mimoišla, jer kad sam stigla kući, auto je tek počeo da gori. Bila sam toliko besna da sam samo prošla pored njega i ušla u stan - kaže Tamara i dodaje:

- Nisam od nervoze mogla čak ni da pozovem policiju, pa su komšije to uradile umesto mene.

Klaberka tvrdi da ne zna ko je hteo da joj naudi, pa neće da upire prst ni u koga.

- Slučaj je prijavljen policiji, koja će, nadam se, savesno obaviti svoj posao. Ne želim da bacam pasulj, niti da se igram sa tim stvarima. Zaista ne znam ko su vandali - tvrdi Đurićeva.

 

Kako Informer saznaje, starleti su, dan pre nego što joj je zapaljen automobil, neki ljudi zvonili na interfon i lupali na vrata, ali Tamara nije otvarala. Međutim, ona tvrdi da se to nije dogodilo.

- Niko mi nikad nije pretio, niti dolazio ispred stana. Ja nemam dušmane - kaže klaberka.

Tamara je još te večeri napustila stan i otišla iz Beograda.

- Bila sam pod pritiskom, velika tenzija je vladala. Želela sam samo da odem odatle i da izbegnem policiju i novinare. Ne želim da širim celu ovu priču. Spakovala sam se i otišla u jedan hotel da iskuliram dok ne prođe haos oko svega - iskrena je Đurićeva.

*Foto: Zoran Sinko

*Foto: Zoran Sinko

 

(Informer)

Scroll to top