BalkansPress

Dobro došli!

Čuvena glumica viđena je pre nekoliko dana u invalidskim kolicima na aerodromu u Parizu, gde joj je u svemu pomagala nepoznata žena, koja ju je pratila u stopu.

Milena je potpuno zapustila svoje zdravstveno stanje nakon što je  poslednjih godina vodila računa o Gaginoj bolesti, pa ju je sada sve stiglo. Iako je, kao i uvek, izgledala kao prava dama, sa šešeirom na glavi ielegantno obučena, Milena nije mogla normalno ilagodno da se kreće.

- Žena koja je bila u njenoj pratnji zamolila je stjuardesu da invalidska kolica budu spremna čim avion sleti, kako bi glumica iz avionskog sedišta sela u njih. Svi članovi posade izašli su u susret Mileni, kao i putnici, pa su strpljivo sačekali da bude smeštena u kolica. Sa njom je sve vreme bila njena prijateljica koja je takođe bila u kolicima -priča izvor koji se zakeo na aerodromu.

Milena u poslednje vreme ima problema sa kukovima i hodanjem. iako može da se kreće, ona to radi teško. zbog čega su joj lekari savetovali da se što manje oslanja na noge. Ona je na aerodromu ustala samo da bi se prebacila iz jednog sedišta u drugo i u tome su joj pomogli ljudi iz pratnje.

Bez obzira na zdravstvene probleme, dravićeva se trudi da ispoštuje unapred potpisane ugovore u vezi sa snimanjem, ali joj na setu svi izlaze u susret, dok scene snima uglavnom u sedećem položaju.

 

(Informer)

Scroll to top