BalkansPress

Dobro došli!

Vanvremenski, pun vedrine i duha, film "Lajanje na zvezde" svakako ostaje u amanet i budućim generacijama.

Evo kako danas izgledaju Filozof, Tupa, Milena, Danica i profesor Stević, uz čije anegdote je odraslo nekoliko generacija u Srbiji.

Nataša Tapušković (Šolak)

Nataša Tapušković (Šolak)

Ova srpska glumica rođena je u Kruševcu 1975. godine, a gledajući fotografije, nikada ne biste rekli da je prva nastala pre 17 godina. Uloga Danice u filmu "Lajanje na zvezde" ju je proslavila, a nakon toga ste mogli da je vidite u Kusturičinom filmu "Život je čudo" kao i u filmu "Šišanje".

 

 

Dragan Mićanović

Lajanje na Zvezde

Jedan od najšarmantnijih domaćih glumaca Dragan Mićanović rođen je 1970. u Loznici. Sa glumicom Anom Sofrenović ima dve ćerke, od kojih je jedna rođena iste godine kad je i snimljen film "Lajanje na zvezde". Ovaj višestruko nagrađivani glumac i dalje ume da nosi dečački fazon, pa mu na prvi pogled ne biste ni dali 45 godina.

Dragan Jovanović

Lajanje na Zvezde

Ako bilo koga pitate ko su mu omiljeni domaći glumci, nema šanse da se među prvih pet ne nađe Gagi Jovanović. Filmski i pozorišni glumac je rođen 1965. u Beogradu. U srećnom je braku sa Brankom Pujić, sa kojom ima ćerku.

 

 

Nikola Đuričko

Lajanje na Zvezde

Glumac karakterističnog prezimena rođen je u Beogradu 1974. Igrao je u brojnim filmovima, a dijapazon njegovih uloga je zaista sjajan. Popularan je i među mlađom generacijom, a nema ko nije upoznat sa rečenicom "Pij, Tupo, pij". U braku je od 2002. godine sa Ljiljanom Nešić sa kojom ima dvoje dece.

Isidora Minić

Isidora Minić

Nagrađivana glumica Isidora Minić ćerka je srpskog slikara Baneta Minića i glumice Nede Spasojević. Rođena je 1973. u Beogradu, a pored raznih uloga u televizijskim serijama i filmovima, Isidora je stalni član Ateljea 212 od 1998. godine.

 

(Izvor: 24sata.rs)

Scroll to top