BalkansPress

Dobro došli!

Svetski teniseri proslavili su svečanom večerom završetak Vimbldona , a supruga i pratilja Novaka Đokovića Jelena bila je ponovo u centru pažnje.

Gospođa Đoković je izgledala zanosno u cvetnoj haljini , a mnogi strani mediji su komentarisali da iu 29. godini izgleda kao devojčica . Kad , pak , vidite kako je Jelena izgledala pre četiri godine , kad je Novak prvi put osvojio ovaj grend slem , nećete moći da verujete svojim očima .

 

 

Jelena je poznata po prirodnom izgeda i lepoti za koju joj ne treba šminka . Zbog toga su joj strani mediji toliko naklonjeni da je često nazivaju “ devojčicom iz kraja “ . Nije ni čudo , jer izgleda da njoj vreme ne može ništa !

74292_1nole

Ako je verovati fotografijama, 29 – godišnja supruga teniskog asa za četiri godine nije ostarila ni dana .

Kad pogledate stare i nove fotke , sličnost je u Jeleninom slučaju tolika da će vam se učiniti kao da je slika sa iste večeri u pitanju , osim što je prva nastala na proslavi ovogodišnje titule, a naredna pre četiri godine, tačnije 2011.

Na svežinu i lepotu Đokovićeve izabranice nije uticalo ni to što je u međuvremenu postala majka . Naprotiv ! Novak danas ima 28 godina , a Jelena 29 , međutim , oni i dalje izgledaju kao da su tek ušli u dvadesete .

(Izvor: 24sata.rs)

Scroll to top