BalkansPress

Dobro došli!

Iako javnost zna za to da je pevačica Ana Bekuta sina Igora po rođenju smestila u dom, i iako je pevačica više puta govorila o tome, svaki put kada ispriča neki novi detalj – ostavi nas bez teksta.

Tako je i ovog puta ispričala kako su je terali da ubije svoje dete, te da su je zbog toga što to nije učinila smatrali glupačom.

– Nanela sam bol vojim roditeljima, jesam ih osramotila, to sve stoji. Zato je Igor nekih osam meseci bio u domu, da bi se ta klima u mom selu nekako dovela u normalno stanje. Plod moje mladalačke ljubavi bio je krunski dokaz da sam nedostojna, da me je nečastivi obeležio. Da sam se rodila koju deceniju ranije možda bi me kao vešticu spalili ili barem proterali – otvorila se Ana koja kaže da joj je okruženje stvaralo najveću muku.

 

– Drznula sam se da prekršim kodeks i da rađanjem deteta priznam da sam zgrešila. Pritisak okruženja bio je tako snažan i bespogovoran da je moj mali lepi sin morao da se skloni s očiju bezgrešnih, da ne vređa osećanja čistunaca koji su našu malu kuću maltene proglasili kužnom.

Najpotresniji deo Anine ispovesti o sinu Igoru Poliću jeste onaj u kom govori kako su je skoro pa terali da se reši deteta.

– Smatrali su me glupačom zato što TO nisam na vreme ubila, ili sakrila i ostavila u nekoj udaljenoj bolnici. Razdiralo me je stotinu muka. Morala sam da prekinem redovno pohađanje pribojske gimnazije i da je završim vanredno. Svakog vikenda putovala sam da zagrlim Igora koji bi mi se smešio u krevecu, nepogrešivo me prepoznajući – iskreno je rekla pevačica koja je sina iz doma u porodičnu kuću vratila nakon nekoliko meseci.

– Ova trajna tetovaža ostala je na toj žili kucavici i samo ja je vidim svakog jutra kada se pogledam u ogledalo. Agonija je trajala nekoliko meseci, a onda je glas srca i razuma tu ptičicu vratio u gnezdo – ispričala je Ana za Star.

(Telegraf)

Scroll to top