BalkansPress

Dobro došli!

Pevačica je načisto pobesnela.

Darko Lazić je prerkjuče ujutru doživeo tešku saobraćajnu nezgodu. U blizini kuće skrenuo je sa puta, njegov auto se prevrnuo na krov i potpuno uništio. Vatrogasci su pevača jedva izvukli i sa teškim povredama odmah je prebačen u bolnicu na operaciju. Međutim, lekari su posle nekoliko sati pregovaranja shvatili da nije pametno da se operiše jer postoji mogućnost unutrašnjeg krvarenja, pa su ga uveli u veštačku komu. Nakon velike borbe lekara, uspeli su da stabilizuju stanje pevača ali i dalje se vodi životna bitka.

 

Otkriveno je da je pevač u trenutku saobraćajne nezgode imao 1,39 promila alkohola u krvi, što se tretira kao teško pijanstvo u kome vozač potpuno gubi koncentraciju i precenjuje sopstvene sposobnosti.

PROČITAJTE: Nepoznata žena zbog Darka Lazića došla ispred bolnice: Ono što je rekla njegovim prijateljima sve je uznemirilo (FOTO)

Oko ovakvih lekarskih nalaza digla se velika prašina u medijima, društvene mreže su se usijale od komentara, a sada se oglasila i njegova koleginica Marija Šerifović koja je besna zbog opaski pojedinaca koji na neprikladan način govore o Darku.

Darko Lazić

*Darko Lazić, Foto: Alo!/Rajko Ristić

- Prestanite da jedete govna i ostavite čoveka da na miru vodi svoju bitku.. O daa znamo da pije, o daa videli ste i da konzumire narkotike i o daaa vozio je brzo i o daa nije imao dozvolu - i evo odgovara za to! Zadovoljni? Je*em li vam i seme i pleme kvarno, umuknite na trenutak! - napisala je Marija na Tviteru.

Scroll to top