BalkansPress

Dobro došli!

U nešto nema sumnje: počeci romantičnih veza su najbolji. Ali, nakon nekoliko meseci ili godina, možda ćeš početi da razmišljaš o tome kako ne postoji ništa što ne znaš o svom muškarcu.

Srećom, postoje mali načini na koje možete oživeti tajanstvenost, koja je bila toliko seksi u vašim počecima!

1. Iznenađujte se

Seti se svih aktivnosti koje ste radili na početku. Neke od tih stvari sigurno niste dugo radili pa ne bi bilo loše podsetiti se na njih. Takođe, nema ničeg lošeg u smišljanju i nekih novih stvari, a čar je u tome da ih on ne očekuje.

 

2. Nemojte prestati da brinete o sebi

Znamo kako voliš taj osećaj ugodnosti sa svojim partnerom, ali kada prestaneš da brineš o tome šta on misli o tebi, to može biti problematično. Drugim rečima, znamo da voliš prijatne večeri u pidžami pred televizorom, ali ponekad se treba srediti i izaći, ako shvataš šta želimo da kažemo.

3. Podelite najdublje seksualne fantazije

Ne možeš biti uznemirena oko toga što on ne menja stvari u krevetu, ako nisi vokalna u vezi stvari koje želiš. Jednostavno je. Neka zna šta želiš i neka te iznenadi time onda kada to najmanje očekuješ.

Foto: Thinkstock

*Foto: Thinkstock

4. Promenite rutinu

Rutina je zdrav aspekt svakog odnosa, ali samo u umerenim količinama. Prekomerna rutina može dovesti do dosade, a sve što treba da učinite kako biste to izbegli jeste da s vremena na vreme promenite ustaljene navike i isprobati nešto novo. To ne mora biti ništa veliko, samo nešto u čemu ćete jednako uživati, ako ne i više, kao na primer neki novi restoran ili hobi.

5. Provedite dovoljno vremena odvojeni

Da bi vaša veza bila zdrava, oboje treba da određenu količinu vremena potrošite samo na sebe i svoja interesovanja. Tako ćete se zaželeti jedno drugog, što baš nikada nije loša stvar.

(BalkansPress / Izvor: stil.kurir.rs)

Scroll to top