O Fabrijevoj bolesti, koja najčešće oštećuje srce, bubrege, mozak i oči, u Srbiji se malo zna. Zbog nespecifičnih simptoma, svetska istraživanja su pokazala, da se "potroši" oko 15 godina, a da pacijenti posete mnogo različitih specijalista dok ne dođu do prave dijagnoze.

Read more...

Kad pomešate dva najzdravija proizvoda na svetu, dobijate moćni lek protiv niza bolesti.

Read more...

Naučnici su na tragu da razreše jednu od najvećih misterija koje prate korona virus – zašto neki ljudi prođu samo s lakšim simptomima, dok se drugi bore za život.

Read more...

Kačamak dijeta koja traje 4 dana obezbediće vaše telu i neophodne vitamine i minerale, očistiti creva i ubrzati metabolizam.

Read more...

Svakog dana uzimajte ovaj vitamin ili jedite hranu koja ga sadrži, jer njegov nedostatak povećava rizik od srčanog udara i karcinoma!

Read more...

Iaako je građa tela u najvećoj meri uzrokovana genetikom, raspored masnoća takođe govori više o našem zdravlju nego što mislimo, pokazale su analize brojnih nutricionističkih studija.

Read more...

Svi znamo koliko je važno dobro se naspavati, ali u poslednjih nekoliko godina, prosečna količina sna se smanjuje. U muškaraca i žena, prosečna količina sna pala je sa 7 – 8 sati na noć na samo 6 – 7 sati.

Read more...
Scroll to top