BalkansPress

Dobro došli!

Stara garderoba sada ima novu svrhu. Uz malo kreativnosti i mašte imaćete jastuke sa vašim ličnim pečatom, a nove "jastučnice" možete da menjate i prema godišnjim dobima.

Veliko prolećno spremanje zahteva promene i u vašoj kući. Pored krečenja soba u jarke boje, kupovine sitnica i dekoracija za vaš dom, postoji i ono čuveno bacanje stare garderobe.

Zašto ne biste obukli vaše jastuke u one stare karirane košulje koje ste planirali da bacite? Otkrivamo vam nekoliko koraka kako da sami realizujete ovu zanimljivu ideju.

Potrebni su vam: jastuci bilo koje veličine, stare košulje ili majice, igla i konac.

Prvi korak

Ubacite jastuke u košulje/majice, prouvucite ih sve do kragne, odnosno, okovratnika i uvucite rukave u unutrašnju stranu.

  

Drugi korak

Preostalu dužinu košulje/majice savijte do polovine jastuka i ušijte iglom i koncem.

Treći korak

Vratite rukave ka spoljašnjoj strani, ukrstite ih na zadnjem delu jastuka i ušijte.

Konačno! Imate unikatne jastuke koje možete staviti na krevete, fotelje, kaučeve, pa čak i kod prozora. Takođe, oni su idealni kao poklon za godišnjice, rođendane, venčanja, a zimi možete promeniti način "oblačenja“ jastuka iz košulje u džemper. Ideja plus: ukoliko vam se čini da su ovi jastuci previše "muški“, umesto košulja, koristite haljine ili bluze, postupak je isti.

Scroll to top