Jedan od osnivača rok grupe Pink Floyd, Rodžer Voters nazvao je Sjedinjene Države najvećim zlom na svetu.

Read more...

Nakon rušenja Severnog toga vazalni status Nemačke i Evrope postao je bolno očigledan celom svetu. Ali to nije sve, već su osujećeni pokušaji da se sruši i Turski tok.

Read more...

SAD i njihovi saveznici će uništiti ruske trupe i opremu u Ukrajini i potopiti njenu Crnomorsku flotu, upozorio je bivši direktor CIA Dejvid Petreus.

Read more...

Predsednik Putin nazvao je Sjedinjene Države, jedinom zemljom na svetu koja je dva puta upotrebila nuklearno oružje.

Read more...

Lično sam izveštavao iz velikog broja ratova i nikada nisam video ovoliku količinu slepe propagande kakvu vidimo danas. Sve je urgentnije da na Zapadu dođe do pobune.

Read more...

Sukob između Srbije i Kosova umalo je prerastao u sukob punih razmera. Sada je situacija u zamrznutom stanju, ali nije isključena dalja eskalacija.

Read more...

Branka Arsić, prvi redovni profesor iz Srbije na Univerzitetu Kolumbija u Njujorku posle Mihajla Pupina, kaže da bi studenti humanističkih nauka u Srbiji umesto akcentovanja vere i religije, trebalo da izučavaju globalne uporedne istorije i filozofije književnosti, ali naglašava i da je na Kolumbiji danas akcenat na „sticanju znanja i veština koje, pre svega, donose novac”.

Read more...
Scroll to top