Ambasador Srbije u Rusiji Miroslav Lazanski objasnio je da je otvaranje kancelarije ruskog Ministarstva odbrane u našoj zemlji deo vojno – tehničke saradnje.

Read more...

Prenosimo vam fenomenalan tekst Mirjane Bobić Mojsilović koji nosi naziv "Kako ostati normalan u Srbiji", a opisuje prosečnu srpsku ženu kao uzor kako uprkos svemu ostati pozitivan, srećan i što je najvažnije - normalan!

Read more...

U životu su mi razni muškarci prošli kroz ruke. Bilo je dobrih, bilo je i onih manje dobrih, bogatih, siromašnih, pametnih... Ma bilo ih je svakakvih. U svakom slučaju, u zavisnosti od životne faze u kojoj sam bila moji kriterijumi su se menjali, premda me je jedan osnovni vodio kroz većinu odnosa - da me tip jednostavno "radi".

Read more...

Profesor dr Branimir Nestorović je odustao od rada u Kriznom štabu, ali nije napustio svoje stavove.

Read more...

Meril Strip se razlikuje od svih holivudskih zvezda, ona je bliska narodu pored ogromne slave koju je postigla, zato ne čudi što je veliki broj ljudi voli. Ona je poput nas.

Read more...

Direktor Instituta za onkologiju dr Danica Grujičić apelovala je na građane koje imaju simptome virusa korona da svoju aktivnost svedu na minimum.

Read more...

Javnosti je teško da prihvati da je SARS-KoV-2 bio oružje zbog njegove relativno male smrtnosti, ali on zaista ispunjava kriterijume bio-oružja, zaključak naučnog rada Li Meng Jan, profesorke iz najreferentnije bio-laboratorije sa Univerziteta Hongkong, koja je od 28. aprila stanovnik SAD.

Read more...
Scroll to top