BalkansPress

Dobro došli!

Protiv Miroslava Aleksića je dosada podneto ukupno osam krivičnih prijava za silovanje i još sedam za nedozvoljene polne radnje.

Read more...

Nakon velikog priznanja da je i ona jedna od žrtava seksualnog uznemiravanja profesora glume Miroslava Mike Aleksića, na Instagramu se oglasila mlada glumica Iva Ilinčić.

Read more...

Gledali smo kako odvodi devojke u tu prostoriju pored, gde se zadržavaju neko vreme. Pitala sam se kada će mene da odabere kao talentovanu i da me povede u sobu. A onda se to i dogodilo…

Read more...

U jeku jako nabojenih emocija oko nacionalizma i šovinizma koji je prisutan poslednjih nekoliko meseci u sve većem broju, jedan od glumaca iz mega popularne serije Igra prestola, poreklom iz Prijepolja, rešio je da doslovno zapuši usta svima onima koji mere ljude po nacionalnosti.

Read more...

Ova 2020. godina nekako nas je navikla da se pacijenti i njihovi najbliži zahvaljuju lekarima na svemu što su činili da im pomognu onda kada su njihovo zdravlje i sam život zavisili isključivo od medicinske pomoći. Ipak, objava Gorana Sladića u kojoj se javno zahvaljuje dr Mlađanu Protiću nešto je što je dotaklo sve one koji razmišljaju i na svet gledaju srcem.

Read more...

Ako ste žena i mislite da vam je „ono doba meseca“ problematično, zamislite da imate menstruaciju u zatvoru.

Read more...

Imena matičara ne mogu da vam otkrijem, kažu da ne bi smeli. Iako je jedan otišao u penziju, drugi je još aktivan. Decenijama su radili zajedno u jednoj od centralnih beogradskih opština, nagledali se svačega i postali eksperti za procenu budućnosti brakova u čijim su sklapanjima bili važni akteri.

Read more...
Scroll to top