BalkansPress

Dobro došli!

Mirjana Bobić Mojsilović, verovali ili ne, ima 61 godinu (krajem juna će napuniti 62) i savršen recept da se nikad ne osetite matoro.

Read more...

Protiv Miroslava Aleksića je dosada podneto ukupno osam krivičnih prijava za silovanje i još sedam za nedozvoljene polne radnje.

Read more...

Nakon punih 57 godina jedan znatiželjni levi klik mišem na Fejsbuk opciju “Poznaješ li ove ljude”povezao je brata i sestru, Marijanu Tadić i Dragana Škvaru. Cela situacija, da priča dodatno dobije na čaroliji, odvila se na ovoj društvenoj mreži dan uoči prošle Badnje večeri, pa je ovo dvoje rođenih Zeničana koji su gotovo celi život znali jedno za drugo, ali se nikad nisu sreli, dobilo najbolji poklon za Božić. Nema nam druge nego otići više od pola veka u istoriju da bismo razumeli kako je do situacije u kojoj su razdvojeni uopšte došlo.

Read more...

Popularna "Marina" iz "Anđela" iznenadila je svojim stavom...

Read more...

Sociolog Vesna Pešić izbacila je na Bogojavljenje bestijalan tvit prepun mržnje prema svima vernicima koji plivaju za krst. Nedugo zatim, ona je tvit uklonila, ali je on na vreme snimljen, pa ga je prenela na svom fejsbuk profilu i Milica Zavetnica.

Read more...

Virusolog kaže da je napravljena velika zbrka oko toga kakva je koja vakcina, ali kaže da je na kraju dana bitno samo da se što pre vakcinišemo kako bi se epidemija okončala.

Read more...
Scroll to top