BalkansPress

Dobro došli!

Neprijatan miris stopala u letnjim mesecima može bukvalno da vam zagorča život, ali ima jedna stvar koja je još gora - žuljevi i plikovi od neudobnih sandalica, baletanki i papuča iz kojih ne izlazimo leti.

Rešenje je prilično iznenađujuće i, ako vam je stalo do ostalih ljudi u GSP-u, verovatno ga svakodnevno koristite. Dezodorans!

Žene najbolje znaju da je udobnost obuće obrnuto srazmerna lepoti iste i ovo se posebno odnosi na baletanke. A budući da je letnja moda gotovo nezamisliva bez njih, žene se decenijama okreću raznim flasterima, ulošcima i drugim forama za izbegavanje plikova koje, nažalost, najčešće ne funkcionišu.

Zato vam ovog leta donosimo trik koji će i najneudobnije sandale pretvoriti u pravi mali raj za šetanje. Sve što vam treba jeste bilo koji dezodorans u stiku koji ostavlja trag za sobom. Dakle, ne oni stikovi sa gelom, već oni beli koji malo podsećaju na sapun.

 

Jednostavno pređite stikom preko svih onih delova stopala na kojima se žuljevi najčešće javljaju, kao što su pete, čukljevi i prsti. Zatim obujte neudobnu obuću i gledajte kako se plikovi NE pojavljuju!

Ovo je jedan od najpopularnijih trikova na Pinterestu, a da stvarno funkcioniše dokazale su žene iz naše redakcije koje ovo redovno koriste, ali i jutjuberka Sem Adams koja je trik stavila na test.

Scroll to top