BalkansPress

Dobro došli!

Šetam tako ulicama grada i razmišljam zašto se, ženo, mučiš da bi izgledala kao iz pornića Z produkcije. Nemoj samo da ti odgovor bude da se sređuješ zbog sebe, jer zamisli da ja obučem majicu s dubokim dekolteom i farmerke u kojima moj polni organ ne može da diše. Dakle, ove svtvari su baš odvratne, a pogotovo po lepom vremenu.

   

1. Cirkoni

Znam da ovim uništavam čitavu privrednu granu i stvaram socijalne slučajeve, ali ako već potrošiš toliko vremena i novca na "noktiće" zašto oni liče na one sa šake bugarske prostitutke devedesetih? Dakle, nema ničeg lepog, a još manje seksi u ogromnim noktima, koji deluju kao da reklamiraš sve moguće lakerske tehnike salona u kome si ih uradila. "Taj crveni lak" je zaista najseksepilnija moguća stvar koju možeš da imaš na ruci. Da ne govorimo o tome da se plašimo da možeš da nas povrediš, a jasno ti je da se ne plašimo povrede lica. Pritom ide leto, kratki nokti su sasvim u redu i prilično seksi.

2. Zavesa haljine

Ne znam kako se tačno zovu, ali znam da ih ima u različitim šljaštećim bojama i da će se uskoro prodavati na Zelenjaku za 300 dinara. Šta tačno treba da se desi u nečijem mozgu da obuče nešto što liči na potkošulju (to što ima neki cvet na breteli ne čini je manje potkošuljom), a ispod toga natukne nešto što podseća na baldahin? Znači, baldahin želimo da vidmio na krevetu, a ne na nekome s kim bismo možda želeli u krevet.

3. Japanke

Prema istraživanjima veliki broj muškaraca ima fetiš prema stopalima, jer su još kao bebe u stomaku svoj polni organ dodirivali nogama. Među tim muškarcima se nalaze i oni koji vole prljava stopala, no velika većina muškaraca zapravo voli čista i negovana stopala. Kada hodate u japankama Knez Mihailovom vaša znojava stopala hvataju svaku trunčicu prašini, a da ne govorimo o povredama koje nastaju kada vas neko zgazi. Japanke su seksi i udobne za plažu, ali za urbanu sredinu izaberite prikladniju obuću.

 

4. Ispeglana kosa

Mislim da ne postoji nešto besmislenije od peglanja kose. Ja mislim da na pakovanju treba da stoji upozorenje "ovaj proizvod ubija vašu kosu i sav život i seksepil koji ima u sebi". Dakle, ne postoji muškarac (osim možda tvog frizera) kome je ispeglana ženska kosa s iskrzanim krajevima lepa, seksi, šta god. Budi iskrena, šta je tvoj načešći odgovor kada ti neko kaže da lepo izgledaš i da ti je kosa super?

5. Letnje čizmice

Japanke, sandale, baletanke,... navedite mi jednu obuču koja je predviđena da se nosi leti, a ispred svog imena ima predzank letnje. Ne postoji. Dakle, čizme su čizme i ne zovu se zimske čizmice, jer je svima jasno da se ta obuća nosi zimi. Najbolje je kad uklopiš zavesa haljinu i te letnje čizmice. Jasno nam je, rekla ti je baka da hladnoća ide od nogu. Samo ne znam od kojih elemenata si tačno sastavljena, pa misliš da ćeš se smrznuti na 35 stepeni.

6. Helanke

Baš kada sam dolazio na posao ispred mene je išla neka devojka s šarenim helankama. Ispod je imala, pa rekao bih ništa, pošto su joj se one prilično uvukle u zadnjicu i tako formirale dve lopte. Moram priznati prilično pornografski prizor u popodnevnim časovima, ali verujem da većina vas nema baš želju da tako izgleda kada obuče helanke. Helanke nisu odevni predmet, koji treba nositi umesto pantalona, bar ne na ulici.

Scroll to top