BalkansPress

Dobro došli!

U pojedinim delovima sveta, žene se još uvek muče i ubijaju jer se tokom bračne noći otkrilo da nisu bile device. Čak i na Zapadu, žene mogu biti izložene sramoti ako njihovi muževi veruju da su spavale s drugim muškarcima pre njih.

Nemačka kompanija odlučila je da unovči taj strah prodajući ženama lažne himene kako bi mogle zavarati svoje muževe da pomisle da nikada pre njih nisu imale odnose, piše Miror.

Ova kompanija nudi svojim mušterijama samolepiv i razgradiv veštački himen s pravom krvlju, koji se može koristiti prilikom lažiranja nevinosti bez potrebe za medicinskim zahvatom restauracije himena koji je takođe dostupan.

Tako umesto trošenja novca na skupe zahvate, žene mogu kupiti ovu napravu za oko 5.000 dinara.

 

Membrana je dizajnirana tako da će se od topline i vlažnosti unutar ženskog tela sama pričvrstiti te će, kada se probuši prilikom seksa, proizvesti krv koja će poslužiti kao dokaz da je žena još uvek devica.

Kompanija kaže da su im se javile žene iz muslimanskih država i rekle da im je njihov proizvod doslovno spasio život. Jedna žena tako je napisala: "Da vaš proizvod ne postoji, ne bih ni ja postojala". Druga je napisala sledeće: "Ne mogu vam ni opisati koliko ste mi pomogli. Hvala vam puno".

Uputstvo za upotrebu - Onlajn servis za prodaju veštačkih himena zaprepastio je egipatske političare koji su apelovali da se proizvod zabrani. Iz kompanije kažu da je većina njihovih mušterija iz muslimanskog sveta, te da paket uključuje i uputstva za žene kako da se pretvaraju da nikad pre nisu imale odnose.
- Žena mora pokazati da je boli. Upravo to muškarac očekuje od seksa sa ženom kojoj je to prvi put - navedeno je u uputstvu.

Kompanija nudi dve mogućnosti: original, čija je krv više smeđe-crvene boje, a namenjena je zavaravanju cele porodice. Druga opcija je "lakša" i namenjana je zavaravanju sumnjičavog muža.

U Afganistanu žene koje nakon bračne noći nemaju krvavu posteljinu mogu biti mučene, vraćene roditeljima, a mogu im čak i uši i nos biti odrezani. U Nemačkoj je pakistanski par osuđen na doživotni zatvor nakon što je otac, pred očima majke, zadavio svoju 19-godišnju ćerku nakon što je otkrio da je krala kondome kako bi ušla u odnose sa svojim dečkom.

Scroll to top