BalkansPress

Dobro došli!

Ako vaše dete gleda crtane filmove na jutjubu, sigurno je do sada Anastasiju gledalo u bar tri videa.

Anastasija Radzinskaja je petogodišnja Ruskinja i treća najplaćenija Jutjuberka koja od svojih kanala godišnje zarađuje više od 18 miliona dolara.

PROČITAJTE: ĐOKOVIĆI UŽIVAJU NA SKIJANJU: Pogledajte porodičnu idilu sa zajedničkog odmora u Alpima! (FOTO)

 

Svoje prve korake na ovoj popularnoj platformi napravila je pre nešto više od godinu dana, kada se s roditeljima iz Rusije preselila na Floridu, piše Novac.

Kako bi svojim prijateljima i porodici mogli dočarati novi život, ali i zdravstveni oporavak Anastasije, porodica je počela snimati videe. Naime, Anastasija Radzinskaja, poznatija pod imenom Nastya, rođena je s cerebralnom paralizom.

Tamošnji doktori prognozirali su da devojčica zbog teške bolesti nikada neće govoriti, ali su se u tome itekako prevarili.

Danas ova petogodišnja Ruskinja govori čak tri jezika – ruski, engleski i španski, a svoje govorničke veštine, ali i porodične radosti svakodnevno deli putem čak šest Jutjub kanala sa gotovo 107 miliona pretplatnika. Upravo zbog tog fenomena, brojni stručnjaci iz ovog polja nazivaju je i najbrže rastućom svetskom video kreatorkom.

 

Većina njenog sadržaja kreirana je u saradnji s roditeljima, tačnije s ocem, a njen najveći hit bila je poseta zoološkom vrtu iz 2018. godine, video koji je pregledan više od 767 miliona puta. Nakon sada već digitalnog uspeha, devojčica planira da lansira i svoju liniju dečjih igračaka, mobilnu igru, te knjigu koja bi u javnost trebalo da izađe već ove godine.

Inače, vodeće mesto najplaćenijeg Jutjubera i dalje drži osmogodišnji Ryan Kaji sa svojim kanalom Ryan’s World. Njegova godišnja zarada penje se do vrtoglavih 26 miliona dolara, a prati ga više od 22 miliona ljudi širom sveta.

Na drugo mesto liste ugledni magazin Forbs smestio je kanal Dude Perfect, koji vode 30-godišnji prijatelji Coby Cotton, Cory Cotton, Garet Hilbert, Cody Jones i Tyler Tones koji godišnje zarade oko 20 miliona dolara.

(BalkansPress / Izvor: Stil.kurir.rs)

Scroll to top