Ogrlica koju je nosila urezala se u vrat pun rana, a devojčica nikad nije videla voće i bojala se vode...

Slučaj zanemarene devojčice zgrozio je Rusiju početkom marta.

PROČITAJTE: SCENA IZ HOROR FILMA U stanu prepunom bubašvaba i đubreta pronađena potpuno DIVLJA DEVOJČICA koja ne zna da priča! (UZNEMIRUJUĆE)

Devojčicu koja nije znala da govori pronašli su u stanu zatrpanom smećem, punim bubašvaba. U akciji spašavanja policija je morala da nosi i zaštitna odela.

Ogrlica koju je nosila urezala se u vrat pun rana, a devojčica nikad nije videla voće i bojala se vode. Zanemarenu, dehidriranu devojčicu nazvali su Ljubov (Ljubav).

 

Sada iz Rusije napokon stižu i bolje vesti. Devojčica je proslavila šesti rođendan, a lekari su zadovoljni njenim napretkom u proteklih nekoliko meseci, piše Life.ru.

Naučila je da priča, vozi romobil, zna sama da se obuče i postavi sto. Druži se s drugom decom i često je u šetnjama.

Lekari stalno prate njen razvoj, a u centru za socijalni rad kažu da se radovala poklonima za rođendan.

Kad je pronađena devojčica, komšije su ispričale da je majka pre pet godina došla kući s bebom, ali da ju je ubrzo poslala da živi s bakom. Muža su joj deportovali u Ukrajinu. Međutim, beba je ipak bila kod kuće i kako se zasad čini, moguće je da odonda nije videla spoljni svet.

Nakon što je policija spasila dete, majka se vratila, a komšije su je sprečile da pobegne. Ubrzo je uhapšena pod optužbom pokušaja ubistva i zadržali su je u pritvoru.

Komšije su takođe posvedočile da je žena često bila elegantno odevena, pričala je da ima stalan posao i pomagala je u čišćenju zajedničkih prostorija u stambenom bloku u kojem su živeli.

Scroll to top