BalkansPress

Dobro došli!

Na društvenim mrežama pojavio se urnebesan viral o kasirkama koje svakodnevno viđamo u većini marketa. Pritom, toliko je istinit da ste barem jednom naišli na jednu od pet tipova kasirki koliko ih je opisano u video klipu koji danima kruži Twitterom.

Drugar mi je jednom pričao o svom blamu u prodavnici, kada je prodavačici tražio kondome. Nekoliko minuta se okretala levo, desno i na kraju pozvala kolegu koji je na drugom kraju prodavnice i pitala ga: "Milane, ovom malom trebaju kondomi, gde ih držimo?"

 

Ako pak niste toliki baksuz kao moj ortak, sigurno vam se desilo da pričate sa nekom nervoznom, ultra brzom ili kasirkom koja je prošla težak period oko razvoda i sada je ljuta na čitav svet.

Lik koji glumi kasirke u video klipu ih je skinuo original, a u ritmu ga prati i njegov drugar koji imitira zvuk kase. Uostalom, pogledajte snimak koji je nasmejao domaći Twitter, i kako se ponaša kasirka koju "loži svađa".

Prema rečima tviteraša, radi se o jednom od članova benda Kruševac Geto čije pesme odavno vrtimo na Youtubeu. Sada smo se uverili i u njihove glumačke sposobnosti i slatko se nasmejali.

(BalkansPress / Izvor: Noizz.rs)

Scroll to top