BalkansPress

Dobro došli!

Eskimi koji žive u arktičkom delu Kanade, SAD i Grenlanda imali su sopstvenu prognozu, koju su pravili na osnovu gledanja u nebo, zvezde.

Oni su nedavno poslali alarmantno upozorenje NASA i čitavom svetu u kojemu upozoravaju da je globalno otopljavanje laž, manipulacija, da nikakvo globalno zagrevanje nije uzrok klimatskih promena i prirodnih katastrofa. Oni tvrde da se Zemlja „pomerila”, kako se ”zateturala” odnosno, ”nagnula” prema severu, što je dovelo do ”promene na nebu”.

Stariji ekimi, odnosno starešine ,upozorili su NASA-u na činjenicu da Sunce ne izlazi više na istome mestu na kojem je izlazilo pre. Upozorili su i da im dani duže traju nego ikada pre u u istoriji, a tvrde i da su položaj promenili i zvezde i Mesec, što je po njima pravi uzrok promena temperature i vetrova koji haraju planetom.

 

Sve starešine složile su se da je uzrok takvim promenama pomeranje Zemlje prema severu. Osim eskima, već godinu dana javljaju se ljudi svuda po svetu koji tvrde isto. Zemlja se pomerila i Sunce ne izlazi na istom mestu. Navodno mediji tvrde da su NASA-ini naučnici zabrinuti, ali niko ne reaguje na ova alarmantna upozorenja, već se plasira teorija o “klimatskim promenama”. Oni ili ne znaju uzrok, što bi značilo da je u pitanju Božje upozorenje, ili pak uzrok znaju ali ga kriju. 

Jedno je sigurno, starešine koje pokušavaju, nažalost teško, da dopru do javnosti su složni i kažu: ‘Ljudi, nebo se promenilo! Nešto se opasno događa sa našom planetom”!

Scroll to top