BalkansPress

Dobro došli!

Naši voljeni koji su preminuli nam se često pojavljuju u snovima. Često je to zato što nam mnogo nedostaju, ali nekada ti snovi nose mnogo dublju poruku.

Medijum Lori Mur veruje da kada vas poseti neko u snu, ko je preminuo, on hoće da vam pošalje poruku.

1. Pokušavaju da kažu da je sve u redu

Mur kaže da često naši preminuli ne dolaze dok niste završili proces žaljenja tako da bi njihova poruka mogla da dopre do vas. Ako vidite da oni dolaze do vas u snu, znači da su dobro i da su stigli do "druge strane". Posećivaće vas da bi vam dali do znanja da su prisutni – bilo to preko mirisa ili treptaja svetlosti ili određenom pesmom na radiju.

 

2. Pokušavaju da vam stave do znanja da će uvek biti tu da vas podrže u svemu

Možete da vidite vaše voljene u snu, kad se nalazite pred teškom životnom odlukom, što je način da vam kažu da vas podržavaju.

3. Hoće da vam kažu da vas vole

Samo žele da znate da vas vole i da paze na vas.

4. Možda vas i upozoravaju

Ako hoće da vas upozore na nešto, pojaviće se na način drugačiji nego što to rade uobičajeno. Izgledaće čudno ili neprirodno u snu, a to su znaci koje ne smete da ignorišete.

5. Nekada ne progovaraju ni reč

Oni možda neće da progovore u snu, već će preneti poruke telepatski. Možda će se samo nasmejati i otići dajući vam do znanja da paze na vas.

 

6. Niste jedini – ovi snovi su česti i normalni

Ovi snovi se dešavaju svima koji su imali nekog ko je nedavno preminuo. Ako niste sanjali voljenu osobu koja je preminula, a hteli biste da doprete do nje, vodite dnevnik snova ili spavajte sa nekom od ličnih stvari voljene osobe.

Ovo je objašnjenje Lori Mur koje se tiče posete vaših voljenih u snovima:

Scroll to top