BalkansPress

Dobro došli!

Kod Zorića, puna kuća komšija. Svi su došli da vide neobične fotografije koje su zabeležili oko podneva na nebu iznad svoje kuće u Prijakovcima. Na fotografijama koje su snimili mobilnim telefonom vidi se, tvrde, nepoznati leteći objekat.

Prizor ih je, kažu, ostavio u čudu, a potpuno su sigurni da su čudo i videli.

-Mislim, kako ne verovati. Haj’te mi sad vi recite. Ako vidite, znači. Ja slobodno dajem da se slike provere, da stručnjaci pogledaju. Jednostavno, nešto ima. Šta, neka se utvrdi- govori Pero Zorić.

 

 

Fotografiju je snimila njegova ćerka Sofija. Dok je slikala brata na nebu je, kaže, primetila nešto što liči na svemirski brod. Veliki obris je nestao nakon nekoliko sekundi, i više ga nije videla. Tek kada je pregledala četiri fotografije, shvatila je, kaže, o čemu se radi.

-Pa, ja sam razmišljala šta je to, onako, malo sam se bila prepala, nisam znala šta je. Verovala sam ali, nisam baš. Onako, i da i ne, ali sad malo više verujem- kaže Sofija Zorić.

Zorići u svakom slučaju očekuju da neko dođe da istraži neobičnu pojavu. Komšije u šali kažu da su vanzemaljci došli da im postave rasvetu koja im je davno obećana.

FacebookTwitterLinkedin
Pin It

(Izvor: BanjaLuka.net)

 

Scroll to top